... ...
top of page

TA HAND OM DIN HÖRSEL!

Det är naturligt att hörseln förändras med åldern. Kanske upplever du att det är svårt att höra i stökiga och bullriga miljöer, som på restauranger och caféer? Eller kanske känner du ökad trötthet och har allmänt svårt att fokusera på vad dina nära och kära säger?

Experter på hörsel

Audika är en av Sveriges ledande hörselaktörer med cirka 40 hörselkliniker runt om i landet. Till oss kan du komma och göra ett hörseltest. I de allra flesta landsting/regioner är testet gratis, medan det i vissa kostar mellan 100 och 400 kr. Klicka här för att hitta din närmaste hörselklinik.

 

Hur går det till?
När du har bokat tid hos oss kommer en legitimerad audionom (hörselexpert) att genomföra hörseltestet. Ditt besök tar bara en timme och du får reda på resultatet direkt. Visar det sig att du kan förbättra din hörsel, diskuterar vi hur en lösning skulle kunna se ut för dig. Våra legitimerade audionomer är lyhörda för dina behov. Klicka här för att boka.

Hör bra och må bra!

Vi vill att så många som möjligt ska höra så bra som möjligt. Framförallt för att det faktiskt kan öka livskvalitet och välmående. Dålig hörsel kan bidra till missförstånd, nedstämdhet och ohälsa. Därför hjälper vi många människor, varje dag, att hitta bra och personligt anpassade lösningar för ett hörbart, aktivt och socialt liv. Läs mer på www.audika.se.

bottom of page