... ...
top of page

Välkommen till Operafabriken!

Klassisk opera med hjärta och passion

Premiär för Ödets makt den 13/8

 

Nu är biljettförsäljningen igång!

Det närmar sig premiär på vackra Ystad Teater, och nu finns biljetterna äntligen tillgängliga! Vi hoppas se många gamla och nya vänner fylla salongerna i så stor mån som möjligt, nu när vi äntligen kan njuta av livemusik igen! VIVA VERDI!

 

Se hela turnéplanen här:

YSTAD TEATER: 13 (premiär), 15, 17 och 19 augusti

SÖDERTÄLJE ESTRAD: 27 & 28 augusti

MALMÖ LIVE – KUBEN: 11 & 12 september

 

Köp biljett här

 

Sällan spelade verk i kammarformat

 

Upplev opera!

 

Vill du uppleva underbara operor som sällan eller aldrig spelas, eller som du hittills kanske inte fått möjlighet att ta del av? Vi på Operafabriken vill lyfta fram just sådana verk, i ett intimt och nära format för att göra din upplevelse ännu större. Vi älskar opera, och önskar verkligen förmedla vår stora passion till både van och ovan publik genom vår turnéverksamhet.

Följ oss på Facebook!

 

 

Operafabriken Backstage

 

En digital inblick bakom kulisserna

Föreställningen är bara toppen av ett isberg. Under ligger otaliga timmar jobb med rep, kostym- och scenografitillverkning, ljussättning, produktionsarbete, research, logistikplanering och mycket mera. 

I år öppnar Operafabriken upp sina portar för alla, överallt! Genom vårt nya koncept Operafabriken Backstage, kommer du kunna följa oss bakom kulisserna och få en inblick i hur det går till att skapa en föreställning på turné! Via flera video uppladdade på våra digitala plattformar, kommer vi att prata om föreställningen, visa vårt arbete med produktionen och du kommer även få höra vad våra medverkande tycker om operavärlden!

Läs mer om oss!

 

Stor publiksuccé för Norma!

 

Internationella samarbeten och en opera i originalsättning 

Föreställningen Norma av Vincenzo Bellini för år 2018 blev en succé på många plan, och vi på Operafabriken är glada för publikens värme och inte minst de trevliga recensioner vi fick!

"Övertygande och gripande Norma" (Kristianstadbladet/Ystads Allehanda)

"Gudeskøn Norma – Bellinis opera fik blændende smuk opførelse i Helsingør" (Helsingør Dagblad)

Om våra föreställningar

ÖdetsMakt-5.webp
La-Cieca.webp
backstage.PNG
Norma_15_2018_Foto_Maria_Hegborn.webp
bottom of page