... ...
top of page
Foto-shop400x90.png

FRAKTFRITT FRAM TILL 31 AUGUSTI!

VÄLKOMMEN TILL FOTO-SHOP.SE OCH EN UNDERBAR BILDVÄRLD!

MUSEUM.jpg
KONST.jpg
SERVICES.jpg

Hos oss kan du beställa museireproduktioner med kända konstnärer. Vad sägs om att dekorera era väggar med Monet, Leonardo, Renoir, Gauguin, Goya, Cézanne, m.m?

Vi är specialiserade på högkvalitativa reproduktioner med utrustning som är kontrollerad för att återge exakta färger.

Anlitar du oss för bildtjänster kan du vara trygg med att kvaliteten kommer att vara optimal.

Vi använder canvasduk av högsta kvalitet och Hahnemühle konst- och fotopapper i två olika kvaliteter. Ljushållbarhet på färgen är över 82 år.

MUSEUM ART. Alla konstverk hittar du HÄR.
Vi erbjuder reproduktioner av kända mästerverk från världens mest kända konstnärer. Du kan ta hem Gauguin, Cézanne, Renoir, Rembrandt, m fl och njuta av deras alster i hemmiljö. Tavlorna är av högsta kvalitet och kan levereras i olika storlekar, dels kan man välja leverans i original storlek eller en mindre storlek.
Alla tavlor levereras utan inramning så att ni kan välja närmaste ramverkstaden i området där ni bor.
Tavlorna levereras med ca 30 mm vit kant runt omkring motivet, för att förenkla inramningen för ramverkstan.

 

TVEKA INTE LÄNGRE! TA MUSEUM HEM TILL DIG!
Som medlem i SENIOR.SE får du 20% rabatt. Ange koden SENIOR20 vid beställningen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alla tjänster hittar du HÄR.
Som medlem i SENIOR.SE får du 20% rabatt. Ange koden SENIOR20 vid beställningen

 

Vi har duktiga medarbetare som kan förbättra alla typ av bilder.
Har du en bild, på papper, dia eller digital som du skulle vilja förbättra?
Skicka den till oss och du kan välja bland ett flertal bildtjänster:
• Beauty retusch: Välj denna tjänst om du har en bild som du inte är riktigt nöjd med. Vi tar bort oönskade detaljer, fixar till färgen, huden, håret, mm
Vi levererar en digital bild till dig för utskrift hemma eller välj en reproduktion hos oss på canvas, fotopapper eller konstpapper.
• Bildcollage: Välj denna tjänst om du vill kombinera flera bilder till en spännande collage. Det finns enorma möjligheter att skapa fantasifulla kombinationer.
• Friläggning: Med denna teknik markerar man konturen på en person, möbel, blomma, mm och tar bort bakgrunden, eller gör den diffus. Annan spännande kombination är att byta bakgrund till något mer exotisk som San Francisco stad, eller Mallorca strand. Det är bara att välja!
• Bildoptimering: Välj denna tjänst om du är missnöjd med några av dina bilder och vill förbättra dem. De kan vara kontrasten, färgstick, bleka bilder, eller dålig exponering. Vi levererar en förbättrad digital bild till dig för utskrift hemma eller välj en reproduktion hos oss på canvas, fotopapper eller konstpapper.

• Restaurering: Välj denna tjänst om du har gamla bilder som är skadade eller i dåligt skick. Vi restaurerar din bild och levererar en förbättrad digital bild till dig för utskrift hemma eller välj en reproduktion hos oss på canvas, fotopapper eller konstpapper.
• Popart: Välj denna tjänst om du har en bild du vill göra något alldeles speciellt med. Vi omvandlar din bild till en streckbild och färglägger med olika färgkombinationer. Resultatet är en fantastik fin popart.
• Specialarbete: Har du någon särskild önskemål som inte finns i bildtjänster ovan? Skicka en förfråga, berätta vad du vill och vi återkommer med en offert på bildarbete.

Det är enkelt att fråga, det kostar inget.

 

Som medlem i SENIOR.SE får du 20% rabatt. Ange koden SENIOR20 vid beställningen

VÄLKOMMEN TILL FOTO-SHOP.SE OCH EN UNDERBAR BILDVÄRLD!

VI KAN ERBJUDA ER FLERTAL BILDTJÄNSTER

KONST & FOTO

DIGITALA BILDTJÄNSTER.

FOTO.jpg

Vi samarbetar med svenska konstnärer och fotografer.  Gå in på vår hemsida och njut av alstren våra konstnärer erbjuder. För konstnärer klicka HÄRFör fotografier klicka HÄR.

 

Som medlem i SENIOR.SE får du 20% rabatt. Ange koden SENIOR20 vid beställningen

turner.jpg
seurat-vardagsrum.jpg
bottom of page