... ...
top of page

Pharma Nord är en av Europas ledande tillverkare av kosttillskott och växtbaserade läkemedel.

Pharma Nord utvecklar, tillverkar och marknadsför vetenskapligt välgrundade produkter baserade på optimal biotillgänglighet, säkerhet och dokumentation.

 

Producerar enligt högsta standard

En stor del av produkterna är klassificerade som läkemedel i ett eller flera länder. Produktionen är därför helt anpassad efter läkemedelsproduktion och Pharma Nord producerar alla produkter med läkemedelsstandard.

 

På Pharma Nord testas råvaror, ingredienser och färdiga produkter i de egna laboratorierna samt på externa laboratorier. Alla dessa analyser är nödvändiga eftersom Pharma Nord valt att tillverka alla produkterna med högsta standard, vilket är den standard som används vid läkemedelstillverkning.

 

Allt detta ger konsumenterna en garanti att de får exakt rätt ingredienser i rätt dos med varje kapsel/tablett och att produkten har överlägsen biotillgänglighet och är säker för konsumtion.

 

Här kan du läsa mer om Pharma Nords kvalitetsarbete. (https://www.pharmanord.se/kvalitet)

 

Forskare väljer preparat från Pharma Nord

Du har säkert hört talas om Q-Symbio, en stor vetenskaplig studie som är publicerad i en av de mest ansedda tidskrifterna för hjärtläkare. Både denna studie och den banbrytande svenska KiSel-10-studien utfördes med Q10 från Pharma Nord. (https://www.pharmanord.se/produkter/bio-qinon-q10-gold-100-mg)

 

Pharma Nords forskningsdatabas innehåller fler än 9000 vetenskapliga studier – inklusive fler än 300 studier som genomförts med Pharma Nords egna preparat. Databasen är hörnstenen i hela produktutvecklingsprocessen.

 

Dokumentationen för biotillgängligheten av Pharma Nords Q10 är en av anledningarna till att forskarna valde denna produkt till studierna Q-Symbio och KiSel-10. I över 25 år har Pharma Nord samarbetat med ledande forskare och Bio-Qinon Active Q10 har använts i otaliga studier under denna period. Det är på grund av den höga kvaliteten och noggranna testningen av både råvaror och färdiga produkter som Pharma Nords Q10 har godkänts som läkemedel i flera länder.

 

Läs mer om Pharma Nord här. (https://www.pharmanord.se/home)

bottom of page