... ...
top of page

TILL HEMMET

Unna dig en hälsoresa till Sätra Brunn!

I över 300 år har människor kommit till Sätra Brunn av ett enda skäl – att få må riktigt, riktigt bra. Och så är det än idag.

Det första man slås av när man kommer till Sätra Brunn är stillheten.

Trots att det endast är en och en halv timmes bilfärd från Stockholm känns det som en helt annan värld. Vindens susande och fåglarnas kvitter hörs och axlarna sänker sig när man drar in den friska luften i lungorna.

Besök deras hemsida här!

Oavsett årstid är det hänförande vackert: de stora parkerna med sina stigar och stora träd, de över 100 husen från 1700-talet och framåt och de omkringliggande vida åkerlandskapen med betande kor och får.

Här möts kulturhistoria och nutid i en skön mix.

Att ”dricka brunn”, som man vallfärdade till Sätra Brunn för förr i tiden kan du fortfarande göra. Det mineralrika vattnet som finns på hela anläggningen är klassat som ett av landets bästa. Du kan till och med ta med dig några flaskor hem.

 På 1700-talet var det magiska vattnet ansett som så nyttigt att brunnsgästerna ordinerades att dricka upp till åtta liter om dagen!

Hälsa, produkter och friskvård

actipatch 3 bilder.jpg

Smärtlindring med ActiPatch®
Avancerad långvarig lindring i kampen mot kronisk muskel och ledvärk

  • ActiPatch® är en kliniskt beprövad teknologi – Pulsed Shortwave Therapy (PSWT) – för alla med kronisk eller akut smärta samt inflammationstillstånd. ActiPatch ger långtidsverkande smärtlindring i 720 timmar

  • Den innovativa tekniken är i form av en liten, lätt, bärbar enhet som bara väger 8 gram. Enheten avger ett pulserande elektromagnetiskt fält in i vävnaden/kroppen.

  • Behandlingsområdet är ca 10-12 cm i diameter samt 5-6 cm in i vävnaden. Man känner inte av dessa pulser och det finns inga biverkningar rapporterade.

  • ActiPatch® är en PSWT-enhet som lindrar kronisk och akut smärta till exempel ryggsmärta, muskel- och ledsmärtor, sträckningar, stukningar, artrit, artros, fibromyalgi m.m. samt inflammationstillstånd.

  • Du får jämn smärtlindring dygnet runt i 30 hela dygn eller så länge Du behöver. Inga tider att passa för smärtstillande mediciner. ActiPatch har en av- och på-knapp.  Läs mer om ActiPatch® här

Banner Senior-se2.JPG

Digitala videomöten med din diabetessköterska

Få hjälp av en diabetessköterska direkt i mobilen genom videomöten.

Chronos Care kompletterar din befintliga diabetesvård med kontinuerliga videomöten från våra legitimerade diabetessköterskor och läkare. Vi svarar på alla dina frågor - kost, sömn, stress, medicinering och mycket mer.

Läs mer här

0999d4_ac8d13424d894c6ea1e48733fe4df25c~

Har du svårt att se?

Känslan av att klockans visare försvunnit eller att siffrorna suddats ut. Innehållsförteckningar och prislappar som tycks borttvättade. En suddig spegelbild och svårt att hitta ett skön belysning att läsa i. Det är verkligheten för många av Iris Hjälpmedels kunder.

Läs mer här!

bild1_eezyflow_presentation_210505.jpg
Sluta snarka – Snarka mindre

Sov skönt i en sovposition liknande framstupa (stabilt) sidoläge.

Eezyflow ger dig möjligheten genom att hålla huvudet uppåt, lätt sträckt bakåt, något framskjuten. Vakna mer utvilad utan muntorrhet.

Läs mer här om Eezyflow sovkrage >

Skärmklipp.JPG

TRÄNING & HÄLSA

Sök efter träningsform, produkt, hälsotillstånd osv osv. 

PRIVAT SPA

Stockholm Spa & Hälsostudio är ett litet och personligt SPA med privat jacuzzi och bastu, behandlingsrum, relaxlounge samt privat avslappningsrum med frukt och dryck. Allt i en rogivande & mysig miljö som får dig att koppla av och må gott.

Läs mer: 

www.stockholmspahalsostudio.se

DET GÅR ATT LÖSA

Runt 60-års åldern, ibland tidigare, svullnar prostatan hos de flesta män. Resultatet blir att prostatan succesivt klämmer åt kring urinrör och sädesledare. Ofta blir även urinblåsan påverkad. Alla får inte besvär – men väldigt många.

Läs mer >>>

HJÄLPREDAN

Har du svårt att nå ryggen när du duschar? Är du rädd att falla? Svullnar dina ben? HjälpRedan är en butik där du kan köpa och hyra hjälpmedel. Det är också en webbshop med samma sortiment som i den fysiska butiken.

Läs mer: www.hjalpredan.se

Please reload

bottom of page