... ...
top of page

Digitala videomöten med din diabetessköterska

Banner Senior-se2.JPG

Diabetesvård är något som ska vara tillgängligt för alla. På Chronos erbjuder vi hög tillgänglighet och kontinuitet med din personliga diabetessköterska och läkare. Vi är tillgängliga för alla, när som helst, var som helst. Alltid från legitimerad vårdpersonal med många års erfarenhet och specialiserade inom diabetesvård. All vård följer Socialstyrelsens riktlinjer. 

 

Det finns runt en halv miljon personer i Sverige som lever med diabetes. Mörkertalet, personer som inte vet om att de har diabetes typ 2, uppskattas ligga omkring 150 000 personer.

Många av oss som lever med sjukdomen vet ofta om vad man ska undvika för mat och dryck och att man ska motionera. Den svåra biten är däremot att ”få till det”. Därför lägger vi extra stor vikt vid att hjälpa personer över hela Sverige med att hitta motivation till livsstilsförändring som fungerar på lång sikt. Du kan läsa mer om teamet bakom Chronos Care på https://chronos.se/om-oss.

Vad vi gör

Genom videomöten hjälper vi dig med allt från enstaka frågor om mat och dryck, rörelse, träning, sömn, medicinering till att lägga fram en helt ny vårdplan om så behövs. Vi hjälper även till att utreda och följa upp personer som tror att de har diabetes, eller är i en riskgrupp.

Målet är att du ska kunna leva ett bra liv utan att hindras av sjukdomen. Det ska också vara lätt att ta reda på om du ligger i riskzonen för diabetes typ 2.  Genom videomöten är vi där för dig, var du än befinner dig, för att bidra med att hantera vardagen och minska risken för långtidskomplikationer. Vi tror på proaktiv vård.

 

Om Chronos

Chronos grundades med visionen att erbjuda högkvalitativ diabetesvård var som helst, när som helst och alltid av diabetesspecialister.

Bolaget grundades av Vidar Duvnäs och Armin Parsi, två personer med långa personliga erfarenheter inom diabetes. Vidar själv har levt med sjukdomen sedan barnsben och de båda har nära familj som både lever med diabetes typ 1 och typ 2, vilket har gett en djup insikt i vården, dess utmaningar och möjligheter – varpå Chronos grundades.

Besök Chronos Care AB här.

bottom of page