... ...
top of page

Den för de flesta efterlängtade pensionen markerar ofta början på en ny fas i livet. Efter ett helt yrkesliv av hårt arbete ges man välförtjänt möjligheten att i högre grad styra över sin egen tid. Men samtidigt finns det många som inte känner sig redo att ”dra sig tillbaka” bara för att man uppnått en lagstadgad pensionsålder. Läs mer om hur jobbet kan bli en källa för stimulans, glädje och välmående också under pensionen.

Läs mer här!

Vill du jobba lite när du är senior eller pensionär? Har du en fråga om jobb för seniorer? Nu finns det en karriärcoach för seniorer på senior.se!

Jobb är ett bra sätt att hålla igång kropp och själ. Förutom att du rör på dig får du ett socialt umgänge där du träffar andra seniorer och kunder. Genom ditt arbete underlättar du kunders vardag och möts ständigt av positiv respons för det arbete du utför.

 

Michael Strauss är civilekonom och har jobbat med rekrytering och karriärfrågor i en livstid. Han är grundare och Vd för GOveteran. GOveteran är det första företaget i Sverige som fokuserar på seniora personallösningar och är grundat 2005. GOveteran är auktoriserade.

 

I livets andra halvlek finns erfarenhet, rutin och kompetens i allt som görs. Visdom och kunskap kostar inte extra. GOveteran vill verka för att tillvarata den erfarenhet och rutin som finns i vuxna generationer. Vi visar att den vuxna delen av befolkningen har framtiden för sig.

 

Ställ din fråga genom att maila till strauss@goveteran.se

goveteran_logga_bra_upplösning.jpg
Michael Strauss, Vd GOveteran.jpg

Michael Strauss

bottom of page