... ...
top of page
Sök

Var en god ambassadör

Ja, det är viktigt.

Det tycker jag att alla vi svenskar ska vara när vi åker utomlands - för jag är stolt över allt som vi har i Sverige. Men det är detta som är bedrövligt - att när svenska företagare är utomlands så beklagar de sig över det svenska skattetrycket bland annat, de talar inte gott om vad vi får för dessa skatter - nej endast ett beklagande. Fy skäms säger jag!

Jag är däremot inte stolt över hur H&M (Hennes & Mauritz) beter sig när de etablerar fabriker utomlands - de borde vara goda föregångare för rättsliga och bra arbetsvillkor, nej, jag skäms å´ deras vägnar.

Däremot gillar jag IKEA:s framträdande utomlands - Ingvar Kamprad står för lika villkor över hela världen.

47 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

I dessa coronatider..

Jag har haft lyckan att inte drabbas av detta elände som coronapandemin ställt till med. De små problemen för min del är att jag tillhör gruppen som ska respektera karantänbestämmelserna, men jag har

En geting flyger in

Jag gick en skrivarkurs. Vi var 9 personer på kursen som fick samma ämne att skriva en novell om: "En geting flyger in". Jag hade väldigt roligt och vill därför delge ert mitt resultat. Håll till godo

Comments


bottom of page