... ...
Sök

Var en god ambassadör

Ja, det är viktigt.

Det tycker jag att alla vi svenskar ska vara när vi åker utomlands - för jag är stolt över allt som vi har i Sverige. Men det är detta som är bedrövligt - att när svenska företagare är utomlands så beklagar de sig över det svenska skattetrycket bland annat, de talar inte gott om vad vi får för dessa skatter - nej endast ett beklagande. Fy skäms säger jag!

Jag är däremot inte stolt över hur H&M (Hennes & Mauritz) beter sig när de etablerar fabriker utomlands - de borde vara goda föregångare för rättsliga och bra arbetsvillkor, nej, jag skäms å´ deras vägnar.

Däremot gillar jag IKEA:s framträdande utomlands - Ingvar Kamprad står för lika villkor över hela världen.

24 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Krönika om ett krackelerande Paradis år 2020

Det var en gång en farmor/mormor (som fortfarande lever) som levde i ett land som hade haft flera hundra års fred och därför så hade landet börjat att likna Paradiset. Detta land hade en överhet som v

I dessa coronatider..

Jag har haft lyckan att inte drabbas av detta elände som coronapandemin ställt till med. De små problemen för min del är att jag tillhör gruppen som ska respektera karantänbestämmelserna, men jag har

Gått en skrivarkurs

Och här är resultatet för min del. Vi var 9 personer på kursen som fick samma ämne att skriva en novell om: "En geting flyger in". Jag hade väldigt roligt och vill därför delge ert mitt resultat. Så h

Adsupply Media Sweden AB

Kristinehovsgatan 16

117 29 Stockholm

 

E-post: info@senior.se 

Tel. 073 362 50 85