... ... Var en god ambassadör
Sök

Var en god ambassadör

Ja, det är viktigt.

Det tycker jag att alla vi svenskar ska vara när vi åker utomlands - för jag är stolt över allt som vi har i Sverige. Men det är detta som är bedrövligt - att när svenska företagare är utomlands så beklagar de sig över det svenska skattetrycket bland annat, de talar inte gott om vad vi får för dessa skatter - nej endast ett beklagande. Fy skäms säger jag!

Jag är däremot inte stolt över hur H&M (Hennes & Mauritz) beter sig när de etablerar fabriker utomlands - de borde vara goda föregångare för rättsliga och bra arbetsvillkor, nej, jag skäms å´ deras vägnar.

Däremot gillar jag IKEA:s framträdande utomlands - Ingvar Kamprad står för lika villkor över hela världen.

0 visningar

Adsupply Media Sweden AB

Kristinehovsgatan 16

117 29 Stockholm

 

E-post: info@senior.se 

Tel. 073 733 77 57