... ...
top of page
Sök

Jämn hastighet

Det gäller att smälta in i trafikrytmen - eller vad tycker ni andra som är ute i trafiken som bilförare?

Jag har gjort dagliga resor till sjukhuset bland annat de senaste månaderna - och då har jag förundrats över många av mina medtrafikanters beteende.

Jämn hastighet är något som stör mig:

De kör - (minus) 10 på 70-sträcka och + (plus) 10 på 50-sträcka = 60 km/timmen. Bra!?

Visa varandra hänsyn - det kostar så lite - såvida du inte sålt din blinkers eller fått den indragen. 500 kr i böter om du inte blinkar ut ur en rondell t ex - och så vida polisen har tid för kontroll. Men dina medtrafikanter blir JÄTTEGLADA - jag lovar. Inte kommer det heller att nöta ut din blinkers!!!

Väl mött i trafiken - med ett leende!

29 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

I dessa coronatider..

Jag har haft lyckan att inte drabbas av detta elände som coronapandemin ställt till med. De små problemen för min del är att jag tillhör gruppen som ska respektera karantänbestämmelserna, men jag har

En geting flyger in

Jag gick en skrivarkurs. Vi var 9 personer på kursen som fick samma ämne att skriva en novell om: "En geting flyger in". Jag hade väldigt roligt och vill därför delge ert mitt resultat. Håll till godo

Comentários


bottom of page