... ...
Sök

Ett gott skratt förlänger livet...

Uppdaterad: 10 jul 2020

… vill delge er något som förlängt mitt liv åtskilligt!!!

Jag sitter i godan ro nu på eftermiddagen och så blir jag uppringd av en sympatisk ung man som säger att han ringer från Bonniers Bokklubb. Och mycket riktigt så har jag varit bokklubben trogen under många år, men inte de sista åren. Tycker att jag har tillräckligt många böcker för lång tid framöver. Men eftersom jag nu varit en sådan god kund så vill de erbjuda mig en present (påstår att inget "lurt" ligger bakom, tro´t den som vill), Det finns 3 alternativ för mig att välja på: 1: Bluetoth-hörlurar - tackar nej för jag har bra lurar som jag smidigt stoppar i örat och lyssnar trådlöst.

2: Knivset i rostfritt stål - tackar nej, för jag har tillräckligt med knivar redan.

3: Drönarset, som jag kan köra omkring på marken och kriga med!!! - Jag får ett totalt skrattanfall och talar om att jag är 74 år fyllda.

Jag skrattar FORTFARANDE

(Här hade jag lagt in 3 storgråtande/skrattande smileys, men, men - tråkig bloggsida). Jag vet däremot inte om säljaren skrattade eller grät, men jag tackade för att han förgyllt min dag och presenterna fick de behålla.

56 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Krönika om ett krackelerande Paradis år 2020

Det var en gång en farmor/mormor (som fortfarande lever) som levde i ett land som hade haft flera hundra års fred och därför så hade landet börjat att likna Paradiset. Detta land hade en överhet som v

I dessa coronatider..

Jag har haft lyckan att inte drabbas av detta elände som coronapandemin ställt till med. De små problemen för min del är att jag tillhör gruppen som ska respektera karantänbestämmelserna, men jag har

Gått en skrivarkurs

Och här är resultatet för min del. Vi var 9 personer på kursen som fick samma ämne att skriva en novell om: "En geting flyger in". Jag hade väldigt roligt och vill därför delge ert mitt resultat. Så h

Adsupply Media Sweden AB

Kristinehovsgatan 16

117 29 Stockholm

 

E-post: info@senior.se 

Tel. 073 362 50 85