... ... Ett gott skratt förlänger livet...
Sök

Ett gott skratt förlänger livet...

Uppdaterad: jul 10

… vill delge er något som förlängt mitt liv åtskilligt!!!

Jag sitter i godan ro nu på eftermiddagen och så blir jag uppringd av en sympatisk ung man som säger att han ringer från Bonniers Bokklubb. Och mycket riktigt så har jag varit bokklubben trogen under många år, men inte de sista åren. Tycker att jag har tillräckligt många böcker för lång tid framöver. Men eftersom jag nu varit en sådan god kund så vill de erbjuda mig en present (påstår att inget "lurt" ligger bakom, tro´t den som vill), Det finns 3 alternativ för mig att välja på: 1: Bluetoth-hörlurar - tackar nej för jag har bra lurar som jag smidigt stoppar i örat och lyssnar trådlöst.

2: Knivset i rostfritt stål - tackar nej, för jag har tillräckligt med knivar redan.

3: Drönarset, som jag kan köra omkring på marken och kriga med!!! - Jag får ett totalt skrattanfall och talar om att jag är 74 år fyllda.

Jag skrattar FORTFARANDE 📷📷📷 (Här hade jag lagt in 3 storgråtande/skrattande smileys, men, men - tråkig bloggsida). Jag vet däremot inte om säljaren skrattade eller grät, men jag tackade för att han förgyllt min dag och presenterna fick de behålla.

0 visningar

Adsupply Media Sweden AB

Kristinehovsgatan 16

117 29 Stockholm

 

E-post: info@senior.se 

Tel. 073 733 77 57