... ...
Sök

Reklam - hur tokigt som helst

Uppdaterad: 30 dec 2018

3,5 miljarder kvinnor och alla är olika men 4 st har fått en binda som passar dem enligt Always. Ja då är det bara 3 499 999 996 som inte har en binda som passar. Fantastiskt!

Jag gillar inte heller reklamen för alla spelbolag, allra helst när det är en idrottsstjärna som står för reklamen, skulle önska att de kunde få sin försörjning på annat sätt. Stackars alla dessa spelberoende personer som får sina liv förstörda.

Jag vet ju att reklam behövs för att vi ska få många olika programkanaler, själv så tittar jag på några olika serier på kanal 7 och kanal 8 - oftast använder jag pausen för att gå på toaletten, men somnar också vid många av dessa reklampauser och därmed går jag miste om slutet på t ex "Morden i Midsomer". Får titta om och om igen för att se slutet vid nästa repris.

32 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Krönika om ett krackelerande Paradis år 2020

Det var en gång en farmor/mormor (som fortfarande lever) som levde i ett land som hade haft flera hundra års fred och därför så hade landet börjat att likna Paradiset. Detta land hade en överhet som v

I dessa coronatider..

Jag har haft lyckan att inte drabbas av detta elände som coronapandemin ställt till med. De små problemen för min del är att jag tillhör gruppen som ska respektera karantänbestämmelserna, men jag har

Gått en skrivarkurs

Och här är resultatet för min del. Vi var 9 personer på kursen som fick samma ämne att skriva en novell om: "En geting flyger in". Jag hade väldigt roligt och vill därför delge ert mitt resultat. Så h

Adsupply Media Sweden AB

Kristinehovsgatan 16

117 29 Stockholm

 

E-post: info@senior.se 

Tel. 073 733 77 57