... ...
Sök

OS-grenar - dags för förnyelse

Jag tycker att det är bra att man anpassar spelen och moderniserar dessa med vad man ska tävla i efter tidens gång.

Därför tycker jag att boxning borde tas bort som en tävlingsgren - för vad är det för konstig gren - det går ju ut på att knocka sin motståndare!! Alltså helst ska man ha tillfogat sin motspelare en kommande hjärnskada!?!?

Gång - en "sport" som blivit så svår att bedöma om man verkligen går eller "småspringer"???? Nej, det räcker med maraton - det är den som är mest uthållig och tar sig fram snabbast, punkt, slut!! Att man nu tävlar i triathlon, ja, det är ett mycket trevligt tillägg av gren.

Och, sedan har vi ju dessa bedömningssporter - där domarna ska sätta + eller - (farligt - men OK, har kanske blivit bättre, inte så mycket mygelpoäng nu för tiden).

Jag tänker på backhoppning (Janne Boklöv blev godkänd efter "sin" tid som aktiv). Isdansarna, simhoppare, brottare med flera....

Jag tycker att isdans är en mycket vacker sport, både rytmiskt och elegant. Tycker däremot inte om paråkning, där det går ut på att "kasta" sin partner - alltför många riskmoment.

Jag har så mycket "synpunkter" så hälften kunde vara nog - - Jag förstår er, men tack för ordet!

18 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Krönika om ett krackelerande Paradis år 2020

Det var en gång en farmor/mormor (som fortfarande lever) som levde i ett land som hade haft flera hundra års fred och därför så hade landet börjat att likna Paradiset. Detta land hade en överhet som v

I dessa coronatider..

Jag har haft lyckan att inte drabbas av detta elände som coronapandemin ställt till med. De små problemen för min del är att jag tillhör gruppen som ska respektera karantänbestämmelserna, men jag har

Gått en skrivarkurs

Och här är resultatet för min del. Vi var 9 personer på kursen som fick samma ämne att skriva en novell om: "En geting flyger in". Jag hade väldigt roligt och vill därför delge ert mitt resultat. Så h

Adsupply Media Sweden AB

Kristinehovsgatan 16

117 29 Stockholm

 

E-post: info@senior.se 

Tel. 073 362 50 85