... ... 52 veckor semester
Sök

52 veckor semester

Uppdaterad: 8 nov 2018

Ja, det har min man och jag nu.

Jag har sagt till oss båda två att vi får inte bli någon av alla dessa stressade och kverulerande pensionärer. Står vi i en kassakö och det skulle bildas en liten kö framför eller bakom oss, då vill jag inte vara den som påkallar öppnande av en extrakassa, nej för självklart så styr personalen detta helt på egen hand. De vill så klart inte ha köer utan de påkallar naturligtvis extra personal till kassan om den finns tillgänglig.

Jag brukar säga att det enda för oss som har 52 veckor semester det är att hålla koll på när nästa semesterperiod börjar så att man inte missar några trevliga semestertillfällen. Om jag inte missminner sig så löper semesteråret från april till mars följande år. Bra att tänka på!
75 visningar

Adsupply Media Sweden AB

Kristinehovsgatan 16

117 29 Stockholm

 

E-post: info@senior.se 

Tel. 073 733 77 57