... ...
top of page
Sök

52 veckor semester

Uppdaterat: 10 juli 2020

Ja, det har min man och jag nu.

Jag har sagt till oss båda två att vi får inte bli någon av alla dessa stressade och kverulerande pensionärer. Står vi i en kassakö och det skulle bildas en liten kö framför eller bakom oss, då vill jag inte vara den som påkallar öppnande av en extrakassa, nej för självklart så styr personalen detta helt på egen hand. De vill så klart inte ha köer utan de påkallar naturligtvis extra personal till kassan om den finns tillgänglig.

Jag brukar säga att det enda för oss som har 52 veckor semester det är att hålla koll på när nästa semesterperiod börjar så att man inte missar några trevliga semestertillfällen. Om jag inte missminner mig så löper semesteråret från april till mars följande år. Bra att tänka på!
84 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Jag har haft lyckan att inte drabbas av detta elände som coronapandemin ställt till med. De små problemen för min del är att jag tillhör gruppen som ska respektera karantänbestämmelserna, men jag har

Jag gick en skrivarkurs. Vi var 9 personer på kursen som fick samma ämne att skriva en novell om: "En geting flyger in". Jag hade väldigt roligt och vill därför delge ert mitt resultat. Håll till godo

bottom of page