... ...
Sök

52 veckor semester

Uppdaterad: 10 jul 2020

Ja, det har min man och jag nu.

Jag har sagt till oss båda två att vi får inte bli någon av alla dessa stressade och kverulerande pensionärer. Står vi i en kassakö och det skulle bildas en liten kö framför eller bakom oss, då vill jag inte vara den som påkallar öppnande av en extrakassa, nej för självklart så styr personalen detta helt på egen hand. De vill så klart inte ha köer utan de påkallar naturligtvis extra personal till kassan om den finns tillgänglig.

Jag brukar säga att det enda för oss som har 52 veckor semester det är att hålla koll på när nästa semesterperiod börjar så att man inte missar några trevliga semestertillfällen. Om jag inte missminner mig så löper semesteråret från april till mars följande år. Bra att tänka på!
78 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Krönika om ett krackelerande Paradis år 2020

Det var en gång en farmor/mormor (som fortfarande lever) som levde i ett land som hade haft flera hundra års fred och därför så hade landet börjat att likna Paradiset. Detta land hade en överhet som v

I dessa coronatider..

Jag har haft lyckan att inte drabbas av detta elände som coronapandemin ställt till med. De små problemen för min del är att jag tillhör gruppen som ska respektera karantänbestämmelserna, men jag har

Gått en skrivarkurs

Och här är resultatet för min del. Vi var 9 personer på kursen som fick samma ämne att skriva en novell om: "En geting flyger in". Jag hade väldigt roligt och vill därför delge ert mitt resultat. Så h

Adsupply Media Sweden AB

Kristinehovsgatan 16

117 29 Stockholm

 

E-post: info@senior.se 

Tel. 073 362 50 85