... ...
top of page

LÅT AMALFIKUSTEN TROLLBINDA DIG

MED SIN ENASTÅENDE SKÖNHET

Lummiga vingårdar, gemytliga kustbyar och ruinbevarade städer där sägner från en annan tid avslöjas i den anrika arkitekturen. Mycket har Amalfikusten att erbjuda – inte minst en obeskrivlig natur, ett skimrande hav och värmande medelhavsklimat. Har du ännu inte besökt denna italienska pärla, är det nu hög tid.

FLER RESOR

MAGISKA MADEIRA

Madeira är den exotiska ön mitt i Atlanten som bjuder sina besökare på majestätiska landskap, en prunkande växtlighet, vänlig lokalbefolkning och ett välsmakande kök.

FLER RESOR

KRAKOW

Som Polens kulturella centrum med en över tusen år gammal historia bjuder Krakow in dig till ett resmål som präglas av vacker kultur och hänförande historia, tillsammans med ett religiöst arv.

Har du alltid drömt om att få upptäcka den italienska kusträckan som näst intill alla besökare förälskar sig i – den förtrollande Amalfikusten? Då ska du ta chansen och följa med Kulturresor Europa när vi stiftar bekantskap med Sorrentohalvöns mest oslagbara sevärdheter. Antikens Pompeji, den väldoftande citronstigen och ljuva Ravello är några av resans höjdpunkter som kan nämnas.   

 

Ingen resa till Italien är heller komplett utan att inkludera det världsberömda italienska köket. Därför finns det i programmet gott om tid för dig att njuta av nya, gastronomiska upplevelser. När du inte låter dig betagas av Amalfikustens enastående kulturarv eller utforskar din nya italienska favoriträtt kan du slappna av på det 4-stjärniga hotellet Minori Palace som är vårt hem för veckan.

 

Resan arrangeras av den svenska resebyrån Kulturresor Europa, som startade för över 25 år sedan, och idag ägs av den stora mediekoncernen Aller Media. Tack vare vår stora erfarenhet i resebranschen kan vi erbjuda resor till Europas alla hörn, ledda av erfarna och kunniga reseledare, med ett mycket attraktivt innehåll. Våra resor innehåller alltid en bra variation av inkluderade aktiviteter och gott om tid på egen hand, för att du ska kunna lägga upp din semester precis så som du vill ha den.

8 dagar

Priser från endast 9 495 kr

7 x frukost och 2 x lunch med vin

Avresa från Stockholm

https://www.kulturresor-europa.se/italien/vidunderliga-amalfi

FAKTARUTA
bottom of page