... ...
top of page

Sponsrad

KULTURPÄRLAN KRAKOW

Som Polens kulturella centrum med en över tusen år gammal historia bjuder Krakow in dig till ett resmål som präglas av vacker kultur och hänförande historia, tillsammans med ett religiöst arv.

FLER RESMÅL

MAGISKA MADEIRA

Madeira är den exotiska ön mitt i Atlanten som bjuder sina besökare på majestätiska landskap, en prunkande växtlighet, vänlig lokalbefolkning och ett välsmakande kök.

Vi reser tillsammans i kulturens tecken och upplever Krakow – staden med mäktiga sevärdheter och utflyktsmål som tar oss tillbaka till en fascinerande historia av både äldre och nyare karaktär. Under vår vistelse bor vi på ett nybyggt, fyrstjärnigt hotell som är beläget i hjärtat av den historiska, judiska stadsdelen i Krakow.

En av resans största höjdpunkter är besöket i de imponerande saltgruvorna i Wieliczka. Besöket bjuder in dig till en underjordisk värld med kapell och kolonner uthuggna i salt – en upplevelse utöver det vanliga. Vi tar oss även till det tidigare koncentrationslägret Auschwitz, där vi får ta del av områdets grymma och viktiga historia.

Förutom berikande utflykter som står på Krakows meny lär vi en dag känna stadens vackra arkitektur och historiska arv till fots. Runt omkring oss finns det gott om vackra torg, kyrkor och monument för den kulturintresserade att vila ögonen på.

 

Kulturresor Europa startade för över 25 år sedan, och ägs idag av den stora mediekoncernen Aller Media. Tack vare vår stora erfarenhet i resebranschen kan vi erbjuda resor till Europas alla hörn, ledda av erfarna och kunniga reseledare, med ett mycket attraktivt innehåll. Våra resor innehåller alltid en bra variation av inkluderade aktiviteter och gott om tid på egen hand, för att du ska kunna lägga upp din semester precis så som du vill ha den.

FAKTARUTA

Pris från 5 995: -

Flyg från Stockholm och Köpenhamn

 

Se avgångar och boka resan på:

www.kulturresor-europa.se/polen/krakow

 

Boka online eller på telefon 040-66 88 777

bottom of page