... ...
top of page

MAGISKA MADEIRA

Madeira är den exotiska ön mitt i Atlanten som bjuder sina besökare på majestätiska landskap, en prunkande växtlighet, vänlig lokalbefolkning och ett välsmakande kök.

På resan Magiska Madeira bor du under 8 dagar på fyrstjärnigt hotell med havet som enda granne. Samtliga rum på hotellet erbjuder en storslagen utsikt över Atlanten, samt stora balkonger där solnedgången kan avnjutas. På hotellet blir du bortskämd med mat och dryck som är inkluderad under hela vistelsen. Resan arrangeras av den svenska resebyrån Kulturresor Europa, som erbjuder resor runtom i Europa – med ett stort fokus på ett allsidigt innehåll och en hög standard på boende och mat.

Vi utforskar ön tillsammans med vår duktiga reseledare. Vi ska bland annat botanisera oss i huvudstaden Funchal, där vi besöker den charmiga gamla stan och den färgsprakande fruktmarknaden. Vi beger oss också till öns inland där vi njuter av hisnande utsiktsplatåer och pittoreska bergsbyar. Längs med kusten besöker vi den mäktiga Kristusstatyn, den gamla fiskebyn Camara de Lobos och de naturliga bassängerna som har skapats i det klippiga kustlandskapet.

Kulturresor Europa startade för över 25 år sedan, och ägs idag av den stora mediekoncernen Aller Media. Tack vare vår stora erfarenhet i resebranschen kan vi erbjuda resor till Europas alla hörn, ledda av erfarna och kunniga reseledare, med ett mycket attraktivt innehåll. Våra resor innehåller alltid en bra variation av inkluderade aktiviteter och gott om tid på egen hand, för att du ska kunna lägga upp din semester precis så som du vill ha den.

Pris från 9 995 :-

 

Flyg från Stockholm och Köpenhamn

Se avgångar och boka resan på:

kulturresor-europa.se

Boka online eller på telefon 040-66 88 777

FAKTARUTA

bottom of page