... ...
top of page

TANUMSTRAND BY THE SEA

I Fjällbacka skärgård, på en av Sveriges vackraste platser, finner du SPAhotellet TanumStrand, endast 1,5 timme med bil från Göteborg och på gångavstånd från fiskesamhället Grebbestad. Oavsett om du är här för att njuta av den vackra skärgårdsnaturen, gå på spa eller äta gott, finns allt du behöver på TanumStrand. En plats bland klippor och skär vid Skagerraks strandkant.

Äventyr eller avkoppling

Det strandnära läget erbjuder ett stort utbud av aktiviteter. Vad sägs om kräftkok på bryggan, sillprovning i sjöboden eller yoga till havsutsikt. Du som vill varva ner och ta det lugnt kan besöka hotellets spa, koppla av med en behandling, bada bastu och utmana dig med ett havsdopp från bryggan. Under högsommaren förvandlas ett oftast stillsamt TanumStrand till ett sommarparadis för familjer och semesterfirare som vill uppleva Bohusläns glada bryggliv.

 

God mat för kropp och själ

Handplockade ostron från Grebbestads ostronbankar, kräftor, krabbor, musslor, räkor och nyskördad krispig tång är en del av matupplevelsen i restaurang Latitud 58°. Fredagar under vår och höst, serveras TanumStrands omtalade skaldjursbuffé och sommartid frestar köket med läckra bufféer, grillat och nybakad pizza på uteserveringen.

 

Havsnära boende

På TanumStrand bor du alltid havsnära. I våra prisvärda upplevelsepaket är kvällens middag, övernattning och frukost inkluderat.

bottom of page