... ...
top of page

SMARTARE OCH EFFEKTIVARE PRODUKTER!

Hos oss hittar du produkter som du inte hittar var som helst. Vi har många unika produkter inom Golf, Hälsa, Träning och Rehabilitering.

Golf - bli en bättre golfspelare och gör golfen roligare. Hitta roliga presenter till golfspelare som är "roliga att ge och att få!". Du hittar stora saker som golfsimulatorer för hemmabruk, golfmattor, puttmattor och små greener till resefodral, chipnät, evighetspeggar och allt där emellan. Du hittar produkter som du önskar du hade haft redan när du började spela golf!

Hälsa - förbättra din hälsa på ett naturlig sätt genom att göra din kropp mer basisk och alkalisk med hjälp av vatten jonisator eller alkaliska filterkannor. Må bättre med hjälp av våra unika energiarmband och halsband (alltid med 30-dagars-nöjdhetsgaranti) eller bli av med värk med hjälp av våra unika magnetarmband (90-dagars-nöjdhetsgaranti). Våra saltinhalatorer och salt luftrenare gör din andning lättare när du sover eller vid behov.

Rehabilitering - om du har små skador och åkommor så kan du med hjälp av våra proffsiga rehabiliteringsprodukter som ger djupgående infraröd värme vid behov och påskyndar läkningen av skador och ger tillfällig smärtlinding. Du kan före och/eller efter aktivitet behandla dig själv och öka blodcirkulationen på aktuellt ställe och påskynda kroppens egen läkningsprocess. Du kan enkelt ta med dom på resan och använda dom var som helst där det finns vägguttag.

Träning - om du är aktiv så har vi många saker som kan hjälpa dig att göra det mer bekvämt och göra att du orka lite mer. Allt från olika energiarmband/halsband till strumpor och tillbehör som ökar blodcirkulationen och ger extra stöd under aktivitet. Materialet ger extra funktioner åt kroppen vilket gör att t ex fötterna blir mindre trötta när du går eller springer och mindre fuktiga.

Har du frågor eller behöver hjälp så kan du snabbt och enkelt få hjälp av kunnig personal via telefonen eller mejl.
 

bottom of page