... ...
top of page
Bild3.jpg

EN INVESTERING ATT NJUTA AV

Drömmer du om ett boende utomlands? Det är fortfarande köpläge med gynnsamma priser och låg ränta. Besök Nordens största mässa om utlandsboende och hitta en investering att njuta av.

Mörkt, kallt och grått i Sverige just nu. Vore det inte skönare att befinna sig där solen inte har gått och gömt sig? Det bor 660 000 svenskar utomlands och det är fortfarande köpläge för dig som också går i tankar om ett utlandsboende. Fastighetspriserna utomlands är attraktiva samtidigt som räntenivåerna är låga. Kanske är det nu äntligen dags att förverkliga drömmen om en bostad utomlands.


Den 13–14 oktober är det dags för Nordens största mässa om utlandsboende på Stockholmsmässan i Älvsjö. På mässan träffar du ett urval av utställare som visar 1000-tals hus och lägenheter från de mest eftersökta länderna. Du hittar även andra företag och organisationer som erbjuder olika typer av tjänster för ett lyckat utlandsboende.
Det är mycket som pekar på att man borde slå till nu om man funderar på att investera i ett eget boende utomlands. Många av mässans utställare har känt ett klart ökat intresse sen 2012 och våren 2018 slogs rekord i antal besökare för ”Köpa Hus Utomlands” både i Stockholm som i Göteborg.

Mässan arrangerar flera olika seminarier som är helt gratis för besökarna. Seminarierna handlar om hur ett köp går till olika populära länder samt speciella seminarier om skattekonsekvenser vid köp av bostad utomlands, pensionering utomlands och lånemöjligheter vid köp av bostad utomlands mm. Mycket intressant och viktig kunskap.

 

Oavsett om du går i tankar att flytta utomlands för gott eller att äga en semesterbostad i solen, så är helgen 13–14 oktober för dig. På mässan ”Köpa Hus Utomlands” får du all inspiration och kunskap du behöver för att förverkliga drömmen om ett utlandsboende.

Som alltid på Fair Medias fastighetsmässor så är det fri entré – även till seminarierna.

FAKTARUTA:

Köpa Hus Utomlands

13-14 oktober klockan 10-17.

Stockholmsmässan, Älvsjö

Gratis inträde

www.fairmedia.se

bottom of page