... ...
top of page
Glada seniorer.jpg

LESS PÅ ATT KÄNNA DIG TRÖTT OCH VILL PROVA NÅGONTING NATURLIGT.

Forskning och lång erfarenhet bakom produkten Zenbev®

 

På 90-talet bestämde sig den kanadensiske forskaren och läkaren Dr. Craig Hudson för att utveckla en naturlig produkt som kunde hjälpa sina patienter att upprätthålla goda sömnvanor, lugn och harmoni. Resultatet blev kosttillskottet Zenbev, som tog sju år att utveckla och dokumentera. Produkten bygger på en patenterad metod och sammansättning av rostat och avfettat pumpafrömjöl, druvsocker och risstärkelse. Metoden gör att halten tryptofan naturligt blir väldigt hög. Tillsammans med druvsocker och risstärkelse så blir upptaget snabbt och effektivt.

banner.jpg

Hur det funkar

Zenbev är baserat på pumpafrömjöl som är naturligt rikt på aminosyran tryptofan. Zenbev innehåller även vitamin B6 och niacin (vit B3). Vitamin B6 bidrar till normal psykologisk funktion, nervsystemets normala funktion och minskad trötthet respektive minskad utmattning. Produkten består endast av livsmedelsbaserade ingredienser av högsta kvalitet. Huvudingrediensen, avfettat pumpafrömjöl, framställs i en patenterad process och är kombinerad med dextros som har ett högt GI-värde. Detta för att skapa ett optimalt upptag av aminosyran tryptofan.

 

Vitamin B6
Vitaminer spelar en viktig roll i upprätthållandet och utvecklingen av en hälsosam kropp och livsstil. Vitamin B6, är essentiella för att din kropp ska kunna sköta viktiga processer i din kropp. Finns naturligt i produkten Zenbev och bidrar till att minska trötthet och utmattning, vilket gör att både kropp och själ mår bättre.

 

Tryptofan

Tryptofan är en essentiell aminosyra som måste tillföras kroppen eftersom kroppen inte själv kan producera tryptofan. Det är byggstenen för Melatonin på natten och Serotonin på dagen. När det blir mörkt omvandlas tryptofan till melatonin och när det blir ljust till serotonin. Ett välkänt och dokumenterat fenomen där tryptofan är byggstenen för att det ska fungera.

 

Här kan du köpa Zenbev®

Zenbev® finns i din närmaste hälsokostbutik eller hälsokostbutik på nätet.
 

Zenbev.jpg
bottom of page