... ...
top of page

UPPTÄCK SVERIGE

”Underbara Sverige: guide för utflykter året runt från norr till söder”

Sverige har ett enormt utbud för såväl gammal som ung. Ibland kan det vara svårt att veta vad man vill se och göra. En perfekt inspirationskälla för sommaren aktiviteter är Norstedts trevliga och innehållsrika bok Underbara Sverige.

I boken kan du hitta massor av sevärda platser för hela familjen och du kan upptäcka resemål som praktfulla naturområden, viltparker, slott och borgar. Du finner även förslag på historiska städer och intressanta bruksmiljöer som är väl värda ett besök. Den innehåller dessutom tips på mindre museer, konstnärs- och författarhem och intressant läsning om Sveriges nationalparker och sevärdheter/områden som är en del av Unescos världsarv.

Underbara Sverige guidar till pittoreska trädgårdar, kaféer och konditorier. Ger förslag på avstickare till små gårdar och gårdsbutiker som säljer sina egna produkter och regionala specialiteter.

Det här är en bok för alla som vill uppleva Sverige när det är som bäst och finna rese- och utflyktsmål man kanske tidigare inte har tänkt på. Boken som är uppdelad i olika regioner har kartor och beskrivningar som ger förslag på olika utflykter för varje område. Vandrings- och cykelturer eller en vacker väg för bilturen. För respektive område finns 30-35 platser eller sevärdheter beskrivna.

Beställ boken här:

www.kartbutiken.se

bottom of page