... ...
top of page

0771-22 33 00

Våren på Gotland

MÖT VÅREN PÅ

GOTLAND

Njut av gotländska primörer, ta en stärkande löparrunda längs Visbys strandpromenad eller varför inte starta golfsäsongen på en av öns vackra banor? Vi har plockat ut några av de många godbitar som står för dörren inför våren på Gotland när hela ön blommar upp.

NJUT AV LUGNET OCH FYLL PÅ MED NY ENERGI

På Visbys restauranger och krogar får vintermenyerna lämna plats för vårens gotländska förstlingar. Slå dig ner på någon av de vårljumma uteserveringarna och känn doften och smakerna av kajp, sparris och ramslök. För dig som önskar en ordentlig vårkick efter vintern rekommenderas inget hellre än en härligt grön ramslöksoppa fylld med fräscha vitaminer. Unna dig även ett besök på något av våra uppskattade gästgiverier eller gårdsbutiker på landsbygden, de flesta slår upp sina portar redan till påsken.

Under våren är hela Gotland späckat av natur som domineras av färgsprakande blomster och lummig grönska. Om du befinner dig i Visby behöver du bara ta några steg utanför ringmuren för att vandra sida vid sida med Östersjön. Ta med dig en picknickkorg under armen och leta dig upp mot lövträden, slå dig ner, andas in och njut av den sköna atmosfär som infinner sig i vårsolen. Det gotländska ljuset smittar av sig med glädje och energi men tempot är stilla och lätt, sommarens hetaste utflyktsmål är fortfarande lugna oaser. Möt våren på Gotland.

Vacker grön äng
bottom of page