... ...
top of page

NITRO-X - TRÅDLÖSA HÖRLURAR

NiTRO-X powered by SUPRA® Cables är en ny innovativ trådlös sport/aktivitetshörlur och är en vidareutveckling av testvinnaren NiTRO. Den har upp till 10 timmars speltid och laddas genom ett intelligent snabbladdningssystem kallat HyperCharge. Hörluren är likt tidigare modeller tillverkad av slitstarka och militärklassade material vilket gör den både svett- och stötsäker.

NiTRO-X har en egenutvecklad blixtsnabb uppkopplingsteknik kallad Quick´n easy Pairing. Den driftsäkra och trådlösa överföringen sker via bluetooth och ger en högupplöst ljudstreaming i HD Audio 24bit via AptX. Detta i kombination med det egenutvecklade högtalarelementet ger en imponerade ljudupplevelse.

De högeffektiva batterierna snabbladdas genom ett egenutvecklat adaptivt laddsystem kallat HyperCharge. Laddprocessen styrs av det integrerade Ai-chippet vilket möjliggör fulladdning på under 1 timme och ger upp till hela 10 timmars speltid. Endast 10 min laddning ger upp till 2 timmars speltid.

 

Hörlurarnas lätta och viktbalanserade design i kombination med de patenterade och ergonomiskt anpassade ”Comfort Action Wings”-kuddarna bidrar till en maximal komfort, även vid en längre tids användning. Den bekväma och audiologiska konstruktionen förhindrar ljudläckage vilket maximerar lyssnarens ljudupplevelse oavsett aktivitet och öronform.

 

NITRO-X är tillverkad av ett kompositmaterial som ofta används inom flygindustrin p.g.a. sin låga vikt och slitstarka egenskaper. Ledarna i kabeln är tillverkade av syrefast koppar med en renhetsgrad på 7N. Produkten är utvecklad i samarbete med SUPRA Cables som bl.a. uppfyller de militära kvalitetskraven för det svenska flygvapnet.

 

Produkter från Sound By Sweden distribueras via Instansia Nordic AB.

Tillbehör:

Öronproppar i silikon - 3 storlekar (S / M / L), Formadaptiva öron-vingar - 3 storlekar (S / M / L) Kabelhanteringsklämmor, Kabelclip, Laddningskabel Micro-USB, Förvaringscase

Tekniska specifikationer: 

Drivenhet: SUPRA 6 mm dynamiskt med neodymium magnet 
Frekvensrespons: 16Hz-22KHz 
Impedans: 16 Ohm 
Känslighet: 97dB @ 1KHz 
Distorsion: < 2% 
Kabel: SUPRA 0,5m TPE-islolerad och Kevlar® förstärkt, syrefri 7N koppar 
Mikrofon: Egenutvecklad med Digital MEMS-teknologi och HD Voice Support 
Bluetooth: Egenutvecklad ”Quick´n easy” funktionalitet 
Ljudformat: HD Audio (Real 24 bit) via AptX streaming 
Batterikapacitet: 10 timmar speltid < 1 timmes laddningstid 
HyperCharge-system: 10 min laddning ger 2 timmars speltid. 55min ger full laddning 
Skyddsnivå: Svett- och stötsäker 
Kompatibilitet: Apple iOS, Android och Windows-baserade smartphones/tablets 
Vikt: 14 g

bottom of page