... ...
top of page

08-450 56 00

VILL DU VETA HUR VÄRLDEN FUNGERAR

På alla små geniers favoritställe kan du utforska och upptäcka hur allting egentligen hänger ihop. En spännande resa från industrins barndom till framtidens storslagna visioner.

KUL FÖR BARN PÅ TEKNISKA MUSEET

 

MegaMind

MegaMind är platsen där du utforskar och experimenterar dig till nya smarta idéer. Idéer är svaret på alla frågor och lösningen på alla problem. Men hur får du en bra idé? I MegaMind utforskar du hur det funkar och hur du kan träna din hjärna att bli ännu påhittigare. Måla med ögonen, styr med tankekraft och forma i luften – här kan du göra saker du inte trodde var möjligt!

Visningar och labb

Följ med på någon av våra helgvisningar. Vi har också minst ett labb för barn öppet på helgerna.

Teknoleket

Teknoleket är en spännande miljö för små genier med mycket att upptäcka och utforska. Här finns spännande och roliga saker att testa och upptäcka för alla åldrar, inte minst för de yngre barnen.

Gruvan

I vår gruvutställning får du se hur livet i en vanlig järngruva såg ut förr i tiden och uppleva den spännande miljön. Gruvan är öppen under museets öppettider.

Cino4

I vår 4D-bio visar vi filmer som känns i hela kroppen! 3D-film med stolar som rör sig, vindpustar och dofter – alla dina sinnen upplever film om naturvetenskap och teknik. Från 4 år, filmerna Rymdresan och Vulkaner rekommenderar vi från 7 år. Varje film tar ca 30 min.
Barn 40 kr / Vuxen 80 kr

bottom of page