... ...
top of page

Sponsrat inlägg

2015_Bilder_003_Arlanda_SimonHellsten_Hö

VI SÖKER FLER TREVLIGA FÖRARE 

Vi söker dig som älskar att ge god service och träffa nya människor! Hos oss är inte din formella bakgrund viktigast, utan vem du är som person.

 

Taxi Stockholm är ett mycket starkt, känt och framgångsrikt varumärke, vi vill alltid överträffa våra kunders förväntningar. Därför är vi stockholmarnas förstahandsval! Våra proffsiga förare har den bästa intjäningen i branschen och vår vackra huvudstad som arbetsplats!
 

Du kommer i kontakt med många olika människor och det ställer naturligtvis krav på att du är serviceinriktad och lyhörd för vad våra kunder önskar. Hos oss finns även utvecklingsmöjligheter att i framtiden bli åkare.

 

Du blir anställd hos ett av våra åkerier i Stockholm.

Självklart erbjuder alla våra åkare dig en trygg anställning med kollektivavtal, garantilön och Foraförsäkring.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Om Taxi Stockholm

6 december 1899 bildades Stockholms Droskägarförening, ursprunget till Taxi Stockholm, som idag har drygt 4700 dedikerade medarbetare som arbetar för att ge kunderna bästa möjliga upplevelse av sin taxiresa. Vi utför 23 000 köruppdrag och besvarar 20 000 samtal varje dag året runt! Det blir cirka 8 miljoner köruppdrag varje år med 45 000 passagerare per dygn, vilket ger oss en omsättning på omkring 2 miljarder kronor.

image001 (1).jpg
2016_Bilder_005_SimonHellsten_Lågupplöst
2017_Bilder_007_SimonHellsten_Högupplöst
bottom of page