... ...
top of page
pensionatmedsolnedgang.jpg

ETT ÄKTA SKÄRGÅRDSPENSIONAT I GÖTEBORGS SKÄRGÅRD

Pensionat Styrsö Skäret – ett gammaldags skärgårdspensionat – är perfekt för firande, familjemiddagar och lyxiga weekends! I den vackra matsalen finns plats för upp till 80 personer och för det lilla sällskapet dukas för fest i något av de mindre rummen. Förutom en utsökt meny, och väl valda drycker erbjuds musik, underhållning eller andra kringarrangemang vid bokning av fester eller familjemiddagar. Endast 15 minuter med skärgårdsbåten från Saltholmen och ni befinner er i storslagen natur, på bilfria ön Styrsö i Göteborgs skärgård.

Restaurang Styrsö Skäret

Oavsett årstid och hur havets vindar blåser, så är utsikten från restaurangen lika hänförande. Närheten till havet sätter också sin karaktär på restaurangens meny. Dagens färska fångst och salta skaldjur när säsongen bjuder är givna inslag. Men här finns också ekologiska kötträtter och vegetarisk meny. 

Köksmästaren tillagar kärleksfullt alla rätter från grunden i pensionatets kök av säsongens bästa råvaror. Här bakas också eget bröd och tillagas goda desserter och på sommaren kan ni njuta av middagen och ljumma kvällar på den generösa terrassen. Restaurangen har omnämnande i White Guide och är KRAV-märkt!

Pensionatet är även medlemmar i Smaka på Västsverige, ett närverk som står för hög kvalité och fungerar som en guide till de bästa måltidsupplevelserna i Västsverige.

 

 

Lyxig pensionatslogi

Att bo på skärgårdspensionater är som att förflytta sig ett sekel tillbaka i tiden – hela huset andas skärgårdshistoria. Pensionatet ligger bara ett stenkast från havet och utsikten från matsal och terrass är storslagen. Vintertid sprakar brasan i mormors finrum och under sommarkvällarna njuter ni av skärgårdslunch i en grönskande trädgård.

Boka en eller flera dagars övernattning med frukostbuffé i något av pensionatets 13 rum alla dagar året runt. Det finns 7 rum med havsutsikt och 6 rum med utsikt över trädgården. Alla är personligt inredda i gammaldags stil och hela huset andas skärgårdshistoria. 

lingondessertbred.jpg
pensionatstyrsoskaret_interior.jpg
bottom of page