... ...
top of page

STJÄRNHOLM – STIFTSGÅRD I SLOTTSMILJÖ

Stiftsgården Stjärnholm ligger i naturskön slottsmiljö vid en vik av Östersjön, mellan Nyköping och Oxelösund. Här finns en gedigen tradition av kurs-, konferens- och hotellverksamhet. Slottet med sina 1700-talssalonger, skulpturpark, kapell och vackra matsalar är en underbar plats för såväl bröllop och fest som för retreater och kulturevenemang.

Här finns möjlighet till både rekreation och umgänge. Vandra på Sörmlandsleden, paddla kanot, låna cyklar, ströva i skulpturparken eller gör dagsutflykter till Kolmården eller någon av alla golfbanor som finns i närheten. Vi har flera förmånliga paketlösningar, bland annat Kolmårdenpaket, vandringspaket och golfpaket. Badbrygga finns på gångavstånd och det är heller inte långt till Oxelösunds underbara skärgård.

Du bor bekvämt i charmiga rum på slottet eller flygeln, där inget rum är det andra likt, eller i annexet Nygården där rummen har lite enklare men fräsch standard. Alla rum har egen dusch och toalett.

 

Mat är viktigt. Många av våra gäster säger att den goda och vällagade maten är halva upplevelse på Stjärnholm. Vi är KRAV-märkta nivå 1 och eftersträvar att i möjligaste mån använda KRAV-märkta och ekologiska råvaror. I slottets tre matsalar serveras frukostbuffé, lunchbuffé, kaffe, kvällsmenyer och söndagsmiddagar. Flera olika festmenyer finns att välja bland och till jul dukar vi fram vårt stora julbord. Restaurangen har fullständiga rättigheter och en välfylld vinkällare.

 

Vi har många års erfarenhet av bröllop och fest. Här finns både kyrka och kapell, salonger och vackra matsalar, naturskön park, havsutsikt och bröllopssvit. I samråd med vår köksmästare och matsalsansvariga skräddarsyr ni festen precis så som ni vill ha den.

 

Livets kapell står alltid öppet för den som vill sitta ner en stund eller delta i det dagliga andaktslivet. Växtplatserna är många på Stjärnholm.

 

Läs mer på vår hemsida www.stjarnholm.se eller ring oss på 0155-22 27 00 så berättar vi mera.

 

Varmt välkommen hit!

bottom of page