... ...
top of page
språkresa_tropea.jpg

SPRÅKRESOR FÖR SENIORER

Är du intresserad av språk och kultur? Eller går du i tankar om att flytta utomlands? Att åka på språkresa är en fantastisk chans att prova på ett annat land genom språket, kulturen och maten. Oavsett anledning är en språkresa ett minne för livet.

Unna dig lyxen att förlänga sommaren på den spanska solkusten, se fram emot en vår i Paris eller lära dig laga mat i vackra Toscana samtidigt som du förbättrar dina språkkunskaper. Att kombinera språkstudier med kulturella aktiviteter och umgås i en grupp som delar ditt intresse är ett spännande sätt att resa.

Internationella Skolorna

Språkkurserna arrangeras av Internationella Skolorna som har funnits sedan 1946 och är en stiftelse knuten till Folkuniversitetet. Kurserna är noga utvalda och du kan välja mellan 10 språk på mer än 50 destinationer världen över.  

50+ kurser

Dessa språkkurser riktar sig speciellt till dig som är 50+. Här läser man språk tillsammans på förmiddagen, deltar i ett gemensamt aktivitetsprogram på eftermiddagen och njuter av gemensamma middagar, utflykter eller vinprovningar.

 

Språk & aktivitet

Utöver våra 50+ kurser har vi även språkresor i kombination med aktiviteter som matlagning, vandring, golf, ridning, måleri, konst och dans.

 

Vi kan även hjälpa till att ordna boende om det skulle vara aktuellt. Våra boendealternativ kan variera något beroende på ort, men vi erbjuder vanligtvis värdfamilj, studiehotell, lägenhet/studio eller hotell. Alla boenden är noga utvalda och kontrollerade.

 

Att läsa språk i landet det talas är det effektivaste sättet att tillgodogöra sig ett språk. Och man behöver självklart inte gå en 50+ kurs bara för att man är senior. Våra allmänna språkkurser riktar sig till alla vuxna oavsett ålder. Det är aldrig försent att utveckla sig!

 

Vi kan även ordna skräddarsydda arrangemang för individer och grupper. Hör gärna av er för offert!

Internationella Skolorna kommer att medverka på Seniormässan i Stockholm 1-3 oktober 2019. Välkommen att besöka oss i monter C15:39 så berättar vi mer om våra språkresor för seniorer!

 

Kontakt

Internationella Skolorna

08-789 42 10

info@is.se

www.internationellaskolorna.se

 

Följ oss gärna i sociala medier!

Facebook: https://www.facebook.com/Internationella-Skolorna-124648860945857

Instagram: https://www.instagram.com/internationellaskolornasthlm/

iStock_000058466836_Faro.jpg
iStock_000074675777_Italien.jpg
bottom of page