... ...

SLOTTSMIDDAGAR VID MÄLARENS SÖDRA STRAND

Sundbyholms Slott vid Mälarens södra strand ligger naturskönt omgiven av en frodig slottspark, en lång sandstrand och en prisbelönad marina. De stiliga bokskogsalléerna välkomnar besökarna som kommer hit på konferens, weekend, fest och bröllop. Det fyrstjärniga hotellet ligger i olika byggnader som sträcker sig genom århundraden från 1600-talet fram till 1900-talet, men som alla möter dagens behov av bekväma bäddar och helkaklade badrum.

På slottets tre plan finns stämningsfulla restaurang- och festlokaler. Det finns inga hotellrum i slottsbyggnaden. I slottets källarvalv dukas frukostbuffén upp och på entréplan ligger restauranglokalerna. En trappa upp finns slottets festvåning med den stiliga Riddarsalen, där hela 250 gäster ryms för en galamiddag. I slottsköket lagas maten från grunden och menyerna följer årstiderna. Slottet har även egna konditorer anställda som bakar allt från matbröd till vackra bröllopstårtor. Slottets stora afternoon tea är en härlig upplevelse med snittar, scones och mängder av goda bakverk av olika slag.

Ett urval av hotellpaket:
 

Mordweekend med slottets interaktiva mordpjäser är särskilt populära. De professionella skådespelarna involverar gästerna under en trerätters middag och i vissa fall delas även mindre roller ut till frivilliga.

Vardagslyx, som är ett rabatterat paket i en lyxig svit med jacuzzi och fyrarätters middag för er som vill få lite miljöombyte mitt i veckan.

 

Vinprovningsweekend och Champagneweekend är två olika weekendpaket i olika rumskategorier med dryckesprovning av slottets sommelier innan kvällens fyrarätters slottsmiddag.

 

Skaldjursweekend med goda skaldjursplatåer som serveras direkt på bordet, vid vita dukar och tända ljus.

 

Julbordsweekend blir ett stämningsfullt paket för släkt och vänner. Efter julbordet reser ni er och går ner till slottets källarvalv där julens alla gotter och desserter finns uppdukade.

 

Julbord med mordgåta, där de professionella skådespelarna hela tiden rör sig mellan borden och som gäst gäller det att samla ledtrådar för att i slutändan kunna klura ut vem den skyldige är.

Adsupply Media Sweden AB

Kristinehovsgatan 16

117 29 Stockholm

 

E-post: info@senior.se 

Tel. 073 362 50 85