... ...
top of page

Nyfiken på släktforskning?

rbok_senior_2021.jpg

Vill du ta reda på mer om dina rötter, men vet inte i vilken ände du ska börja? Inga problem, Rötterbokhandeln har grundkursböckerna för dig. Släktforskning på egen hand behöver inte vara svårt, men i början kan det vara bra med vägledning i form av en pedagogiskt upplagd grundkursbok.

Kom igång med din släktforskning (https://www.rotterbokhandeln.se/product.html/kom-igang-med-din-slaktforskning) är en överskådlig guide för dig som vill lära dig släktforska. Här får du veta hur du hittar rätt i det omfattande materialet från kyrkoarkiven, och om mantalslängder som kan ta dig ännu längre tillbaka i historien.

En ännu mer fördjupande grundkursbok är Vägen till dina rötter (https://www.rotterbokhandeln.se/product.html/vagen-till-dina-rotter), som förutom grunderna även ger råd kring emigrantforskning, juridiska arkiv, vikten av källkritik och mer därtill.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

75 kr rabatt

Alla Senior.se-läsare får just nu 75 kr rabatt i Rötterbokhandeln! Det enda du behöver göra är att fylla i kampanjkoden SENIOR75 i kassan när du handlar hos oss.

Erbjudandet gäller en gång per kund och när du handlar över 300 kr. Koden är giltig till och med 31/12 2022.

 

Om Rötterbokhandeln

Rötterbokhandeln är Sveriges Släktforskarförbunds nätbokhandel. Här hittar du böcker, databaser och andra hjälpmedel för släktforskning. Det finns något för alla, oavsett om du är nybörjare eller om du har hållit på ett tag. Bäst av allt – när du handlar av oss stödjer du släktforskarrörelsen i Sverige.

Välkommen in!

www.rotterbokhandeln.se

rbok_senior_2021_3.jpg
bottom of page