... ...
top of page

Skillstarter skapades för att göra det lättare och mer tillgängligt att utbilda sig – och att inspirera fler att börja utbilda själva på sina egna villkor. Som kursledare eller privatlärare på Skillstarter är det nämligen du själv som bestämmer upplägget för dina utbildningstillfällen. Du väljer själv plats, pris, omfattning och inriktning – och eftersom det inte kostar något att lägga upp en kurs kan du själv experimentera dig fram till vilket utbildningsformat som passar dig själv bäst. Det enda du betalar Skillstarter är en provision på 10% på de bokningar som kommer in via sajten.

“Skillstarters plattform var det som fick mig att börja göra egna kurser. Sajten är superenkel att använda och mitt första kurstillfälle blev fullbokat. Dessutom känns det roligt att vara en del av deras växande community av utbildare runtom i landet” – säger möbeltapetseraren Sara Lidenmark på Wigrens Döttrars Möbeltapetserarverkstad, en av Skillstarters användare.

 

Läs gärna mer om hur det går till att lägga upp en kurs på skillstarter.se. Kontakta John Sundström på john@skillstarter.se vid ytterligare frågor.

 

Boka unika och prisvärda kurser!

 

Är du själv inte intresserad av att utbilda via Skillstarter kan du istället använda sajten för att lära dig nya saker. Skillstarter fylls hela tiden på med nya prisvärda kurser och privatlektioner som passar alla åldrar. Här är några exempel på sajtens utbud i dag:

 

Heldagskurs i möbeltapetsering I Stockholm

 

Lektioner i gitarr – med musiker Jacob Douglas

 

Kurs i hur du beskär fruktträd på rätt sätt

Spanskalektioner i Stockholm

BLI KURSLEDARE

ELLER GÅ EN KURS SJÄLV

Skillstarter.se är en ny svensk marknadsplats för kurser och privatlektioner. Med några få, enkla klick – och helt utan fasta avgifter eller bindningstider – kan du på sajten själv lägga upp en kurs eller privatlektion och ta emot bokningar till denna. Det är en perfekt tjänst för dig som sitter på ämneskunskaper från ditt yrkesliv och som vill dela denna kunskap med andra. Och dessutom tjäna pengar på det. 

bottom of page