... ...
top of page

040-600 00 00

En grupp resande seniorer

ATT RESA ÄR 

LIVET

Det finns ingen bättre reseguide än checkhäftet, sa den tyska skådespelaren Georg Thomalla. Uppenbarligen hade han aldrig rest med en Scandoramaguide.

Scandorama har arrangerat resor i Europa sedan 1980 och är idag en av Sveriges största researrangörer. Konceptet är guidade resor, oavsett om du åker buss eller flyger till destinationen.

När hösten nu föds ur sommaren finner man som alltid resor för alla önskemål och smaker hos Scandorama. Både med buss som flyg. Eller vad sägs om en underbar rundresa i Sydafrika eller att fira Thanksgiving i New York? Under vintern kan man följa med på populära Julshoppingresor både med flyg som buss, uppleva stämningsfulla Julhelgsfiranden på bland annat Malta, eller festligt nyårsfirande på Lissabons Riviera.

 

RESA MED GUIDE
Gemensamt för Scandoramas alla resor är att det alltid finns en guide nära till hands. Scandoramaguiden ordnar det praktiska och guidar dig genom området och landet, allt för att du ska få ut maximalt av din resa.
Att ha någon med sig på resan som kan platsen. Att ha någon med sig som känner till det bästa caféet eller restaurangen. Att ha någon med sig som berikar din resa med det lilla extra. Det är en Scandoramaguide. Du kan koppla av och fokusera på upplevelserna under resans gång – allt det praktiska är löst. Din guide står för kunskap, inspiration och engagemang – du lutar dig tillbaka och njuter fullt ut av din semester!

bottom of page