... ...
top of page

Sponsrad

Både yngre och äldre lever idag ett aktivt liv med arbete, motion, fritidsintressen, vänner och familj. Att kunna hålla jämna steg med allt detta kräver en hälsosam och frisk kropp. Speciellt när man kommer upp i åren.

SÅ FUNGERAR ETT AV NORDENS MEST ANVÄNDA KOSTTILLSKOTT

VitaePro är ett av Nordens mest använda kosttillskott, som hjälper tusentals människor att upprätthålla kroppens funktioner och kunna leva ett aktivt liv. Här kan du läsa mer om hur VitaePro fungerar och varför det har blivit ett så populärt kosttillskott.

 

Muskelfunktion för att kunna vara aktiv

Det är viktigt att ha normalt fungerande muskler för att kunna vara aktiv hela livet. Vitamin D bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion. Mängden vitamin D i VitaePro är anpassat för att följa de senaste Nordiska näringsrekommendationerna.

Dessutom innehåller VitaePro vitamin C som bidrar till att minska trötthet och utmattning. Vitamin C kan inte bildas i kroppen och vi är därför beroende av att få det genom mat eller tillskott.

Kroppens stötdämpare

Kroppens stötdämpare finns i våra leder och kallas för ledbrosk. Ledbroskets viktigaste funktion är att göra våra rörelser mjuka och friktionsfria. En viktig komponent i brosket är kollagen, som fungerar som armering i brosket och gör det stabilt.

VitaePro innehåller vitamin C som bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets normala funktion.

Omega 3 + hjärtat = sant

En av kroppens viktigaste muskler är hjärtat. Ett friskt hjärta säkras bäst med förebyggande åtgärder, som till exempel motion och en bra kost. Genom att få i sig omega 3-fettsyrorna DHA och EPA bidrar man till att bibehålla en normal hjärtfunktion. VitaePro innehåller omega 3 från calamari, en liten bläckfisk som är rik på den essentiella fettsyran DHA. Omega 3-källan i VitaePro är miljövänlig, vilket garanterar säkra och hållbara fiskemetoder som skyddar ekosystemet.

bottom of page