... ...
top of page
Stort kryssningsfartyg på havet

STÖRRE UPPLEVELSER PÅ KRYSSNING 

Text: Rosita Lincoln

På en kryssning med Royal Caribbean International® vaknar du till en ny spännande destination nästan varje dag. Upplev genuina öar, vidsträckta stränder och spännande städer. Kort sagt – du får mycket semester för pengarna. 

På bara en vecka får du uppleva olika länder och flera resmål, på ett bekvämt sätt. Du packar upp resväskan en gång och har sedan ditt hotellrum med dig under hela semestern. På fartygen finns flera restauranger, professionell underhållning och ett stort utbud av aktiviteter. Gör så mycket eller lite du vill och lämna plånboken i hytten – det mesta ombord ingår!
 

Vilket fartyg ska jag välja?
I Royal Caribbean International® ingår Royal Caribbean Cruises®, Celebrity Cruises® och Azamara Club Cruises®. Alla med olika produkter och sin specifika prägel. Här är några tips:
Generationssemester -  Royal Caribbean® fartyg är perfekt för ändamålet. Här finns världens mest innovativa fartyg med ett utbud som passar oavsett om resenären är 5 eller 75 år.
Modern lyx – Celebrity Cruises® har moderna och snygga fartyg, karaktäriskt för flera av dem är gräsmattan av äkta gräs på översta däck. Njut av en picknick, konsert i det fria eller varför inte en omgång krockett.
Småskaligt med stora upplevelser - Azamara Club Cruises® två fartyg är lite mindre, nyrenoverade och med generös All Inclusive. Fartygen kan ankomma hamnar som större kryssningsfartyg inte når – för närmare och mer unika upplevelser. 

Om du älskar att resa, så kommer du att älska att kryssa. Välkommen ombord!
 

bottom of page