... ...
top of page

RESOR SOM GER MINNEN FÖR LIVET!

En Jorden runt resa är för många en dröm - nu är det enklare än någonsin!

Vi startar alla någonstans och genom åren har vi på Go Places byggt upp och samlat kunskap, erfarenheter och ett brinnande intresse för resor. Vi är stolta att kunna dela med oss av vår kunskap och erfarenheter till våra kunder. Vi hjälper dig oavsett var på resan du befinner dig - före, under eller efter resan - om det skulle behövas. 

 

Vi har en mängd olika Jorden Runt resor, rundresor, paket- och kombinationsresor med eller utan hotell. Våra resor passar alla åldrar och högtidsdagar - så ta med nära, kära, vänner och bekanta och upptäck världen tillsammans! Välj en resa passar dig bäst eller skapa din egen drömresa -  skicka oss en förfrågan så räknar vi ut bästa priset till dig. 

 

Vi handplockar de mest prisvärda, bästa boenden med bra lägen och mycket faciliteter och bekvämligheter, så att du istället kan njuta fullt ut av alla spännande upplevelser som resan ger! Vi hjälper er med alla sorters resor - vanliga resor, billiga resor, speciella och exklusiva resor. 

Paket Jorden Runt Paket med 3* hotell

Bali 4 nätter – Singapore 3 nätter – Sydney 4 nätter – Hawaii 4 nätter – San Francisco 3 nätter – New York 3 nätter

Resan startar i Singapore, här tar man sig gärna högre upp för att njuta av utsikten från en takterrass, kanske med en svalkande dryck. Du får uppleva härligt strandliv på Bali, se vackra Sydney i Australien och shoppa i storstadsmetropolen New York. 


Lägg till en promenerad i San Francisco längs Fishermans Wharf och vandringar bland vulkaner, höga berg och djupa dalar på Hawaii.

Läs mer om jorden runt resan här!

Tre Paradisöar i Indiska Oceanen
Maldiverna 7 nätter – Seychellerna 7 nätter – Mauritius 7 nätter.

Resan Tre Paradisöar i Indiska Oceanen startar med lyxiga Maldiverna som följs av härliga Seychellerna och vidare till vackra Mauritius – på en och samma resa! I Indiska Oceanen ligger några av världens absolut bästa stränder. Följ med och upplev paradiset! 
 

Utforska en helt fantastisk tropisk värld både ovan och under vattenytan. Slappna av och bara njut av sol, värme, turkosblått vatten och mat som kittlar smaklökarna. Gillar du lugna och sköna dagar? 
 

Då väntar en fantastisk upplevelse på den här resan till Indiska Oceanen. 
Läs mer om resan här!

Rundresa Vietnam – Kambodja – Thailand inkl. hotell
Ho Chi Minh 3 nätter – Phnom Penh 2 nätter – Sihanoukville 4 nätter – Siem Reap 3 nätter – Bangkok 3 nätter

Den här resan är en härlig blandning av sjudande storstäder som Ho Chi Minh, Vietnam och Bangkok, Thailand och uråldrig kultur, vacker natur och med ett av världens sju underverk - Ankor Wat, mitt i djungeln! Här får du möjlighet att utforska tusenåriga gamla tempel,  strosa runt på marknader och i Phnom Penh kan du promenera utmed Mekongfloden. Även härligt barfotaliv finns längs med stränderna i Sihanoukville, södra Kambodja - en oupptäckt pärla!

Läs mer om rundresan här!

USA Runt inkl. 17 nätter hotell
New York 4 nätter – Las Vegas 3 nätter –  San Francisco 3 nätter – Honolulu 4 nätter –  Los Angeles 3 nätter

USA Runt är för dig som vill se mycket av det bästa i USA. Resan börjar med staden som aldrig sover - New York - här finns allt och lite till. Kultur, shopping, sevärdheter och mycket mer. Nästa stopp är Las Vegas som bara måste upplevas - här hinner du bekanta dig med denna neonupplysta ökenstad. I San Francisco är det lugnare tempo och här väntar några avkopplande dagar. Väl framme på Hawaii blir det sol, bad, shopping och härliga naturupplevelser. Resan avslutas i Los Angeles, där Hollywood, Beverly Hills, Universal Studios, shopping, restauranger, uteliv och härliga milslånga stränder lockar på ens uppmärksamhet!

Läs mer om resan här!

Golf & Travel

Vill ni golfa på andra vackra platser runt om i världen har vi härliga golfresor i allas smaker. Här har vi satt ihop några härliga golfpaket i olika delar av Europa för den inbitne golfaren.

 

Se alla våra paket här!

SPA – Vecka i vackra Toscana

Njut av den vackra toskanska landsbygden med de naturligt varma källorna, avslappnande SPA-behandlingar och smaka av det utsökta toskanska köket och samtidigt få dig en enastående semester i ett av världens vackraste land!

Läs mer om spa resan här

Unna dig själv och dina nära och kära ett underbart äventyr ut i världen!

För mer information och bokning ring oss på 08 - 55 11 10 10

www.goplaces.se

Resorna arrangeras av AB Go Places Norden - en resebyrå med passion för resor, kompetens, lång erfarenhet och med gedigen servicekänsla.

Öppet: Måndag - Fredag  10.00 - 17.00

Maila till info@goplaces.se

Vi erbjuder även delbetalning.

Här kan du läsa vad andra tycker om oss!

bottom of page