... ...
 

Missa inte Seniorkollo 23-27 maj 2022 på Sätra Brunn

Skoj i poolen.jpg

Sätra brunn välkomnar dig som är 60+ och vill komma iväg på en härlig vistelse som fokuserar på välmående för både knopp och kropp!

 

Att få umgås med andra seniorer i en härlig miljö – det är bra för hälsan! Det blir en vistelse fylld med aktiviteter som bad, promenader, vattengympa, rörelseövningar, guidade visningar i de historiska husen, brunnsdrickning m.m. men också gott om egen tid och social samvaro.

 

Maten är bland det viktigaste när man åker bort och här kommer smaklökarna inte att bli besvikna, Sätra Brunn får alltid beröm för god mat och fika.

 

Sätra Brunn är en kurort med 300-årig historia. Hit har generation efter generation vallfärdat för att ”dricka brunn”, dvs dricka vatten direkt från sin källa då det ansågs vara väldigt hälsobringande.​

Läs mer om Seniorkollo på Sätra Brunn här! 

Boka Seniorkollo här! 

20% rabatt på paketet Vardagsspa

bubbepool_2_sätrabrunn.jpg

Sätra Brunn erbjuder Senior.ses medlemmar 20% rabatt på ordinarie pris på vistelsepaketet Vardagsspa vid ankomst onsdag eller torsdag (helgfria dagar). Gäller t.o.m. 2022-12-15.

 

Uppge kod ”Senior.se” vid bokning. Bokning sker enklast direkt på Sätra Brunns hemsida www.satrabrunn.se men kan även ske via mail info@satrabrunn.se eller telefon 0224-546 00, knappval 2 för bokning.

 

Här kan du läsa mer om vistelsen: https://satrabrunn.se/boendepaket/vardagsspa/

Njut och koppla av på Sätra Brunn

Sätra Brunn är en kurort med 300-årig historia. Hit har generation efter generation vallfärdat för att ”dricka brunn”, dvs dricka vatten direkt från sin källa då det ansågs vara väldigt hälsobringande. Genom att brunnsgäster och anställda behövde någonstans att bo under sitt kurdrickande, så växte området fram år för år, och här finns nu ett hundratal hus från mitten av 1600-talet och framåt.

Idag är den huvudsakliga verksamheten att erbjuda konferenser och spavistelser, kryddat med bröllop, konserter och musikpubar, familjefiranden och andra festligheter. Sätra Brunn hyr också ut lokaler till utställningar och hantverksbutiker.

Oavsett årstid är det hänförande vackert här; de stora parkerna med sina promenadstigar och stora träd, hundratalet hus från 1700-talet och framåt, dess egen kyrka, minnesstenar och Brunnshuset med vatten direkt från källan, öppet för provsmakning året om.

Läs mer om Sätra Brunn här! 

Bild1.PNG
Bild2.PNG

Utforska den fantastiska naturen i Arjeplog där du har fjällvärlden precis utanför dörren. Många drömmer om att uppleva naturen men vill inte sova i tält eller vandra i flera dagar. Med Hornavan hotells ”Upplev Fjällen” paket bor du hos oss på hotellet men får njuta av naturen på dagtid.

Läs mer om fjällpaketet "Upplev Fjällen" här.

www.hornavanhotell.se