... ...
top of page

REGLER FÖR ANVÄNDARE AV FORUMET PÅ SENIOR.SE

Dessa nedanstående regler gäller för forumet inne på Senior.se. Om de inte följs så blir den regelvidriga användaren omedelbart avstängd.

Trivsel

För att hålla diskussionerna på en trevlig och konstruktiv nivå ska alla medlemmar följa de etiska regler som gäller på såväl internet som i det vardagliga livet.

Var trevlig och respektera andra.

Uttalanden som kan uppfattas som stötande eller kränkande är inte tillåtna.

Det är inte tillåtet att sprida eller länka till pornografi.

När du skapar en tråd

Trådrubriker ska tydligt visa vad tråden handlar om.

 

Anmäl olämpliga inlägg

Medlemmar har möjlighet att anmäla misstänkta regelbrott genom att klicka på knappen ”anmäl” i inläggets nedre kant. Använd gärna denna funktion, men informera inte om det i tråden. Kommentera inte heller det misstänkta regelbrottet i tråden.

 

Signaturer och avatarer

Avatarer får inte vara animerade och får inte heller föreställa eller likna något som kan uppfattas som stötande.

 

Piratkopiering

Det är inte tillåtet att sprida länkar till piratkopior. Det är inte heller tillåtet att diskutera hur man kringgår kopieringsskydd eller olovligen kopierar upphovsrättskyddade verk.

All antydan till innehav av piratkopierat material är förbjuden.

Brott
Det är inte tillåtet att uppmana till brott eller sprida uppmaningar till brottsliga handlingar. Allt innehåll regleras av svensk lagstiftning.

     
Användargenererad information

Alla inlägg i forumet och kommentarer till artiklar, är användargenererad information och återspeglar inte Senior.se:s synsätt eller ståndpunkter.

 

Personlig integritet

All inkommande datakommunikation lagras, inklusive IP-adresser och annan metadata. Den sparade informationen kan användas för att undersöka och följa upp eventuellt missbruk av tjänsten.

Villkor och regler kan ändras. Om så sker meddelas ändringen i forumet.

bottom of page