... ...
top of page

MULTITRÄDGÅRDSVERKTYGET

För säsongen 2017 lanserar EGO Power+ ett Multi-verktyg. Ett batteriverktyg som är extremt allround och praktiskt där användaren kör med en enda motorenhet som passar till flera olika trädgårdsapplikationer.
- Det är lätt att se varför EGO Power + multiverktyg är ett mycket praktiskt verktyg att ha i närheten!

Motorenhet
Med en kraftfull och högeffektiv borstlös motor på 2000W är multi-verktyget redo för alla jobb i trädgården – stora som små! Handtaget är justerbart för lätthanterlig användning och med en enkel och säker kopplingsmekanik byter användaren okomplicerat till önskad applikation. Kraftenheten är utrustad med variabelt hastighetstrycke med lås och hastighetsknapp för en bekväm användning. Den jämna driften har så låga vibrationsvärden att du kan jobba hela dagen utan risk för bestående vibrationsskador.

 

En kraftenhet– Många applikationer
EGO Power + multiverktyg är ett mycket praktiskt verktyg att ha året runt.Det finns sex applikationer att välja på och köps beroende på behov. Trimmer, röjsåg, häcksax, stångsåg, kantskärare samt ett förlängningsskaft som ger dig räckvidd att ta itu med valfri höjd.

 

56V ARC Litiumbatteri
Multi-verktyget drivs av ett 56V ARC Litiumbatteri och har kraften att matcha bensin, utan störande oljud, krångel eller avgaser. Med en rad tillgängliga batteristorlekar från 2.0 Ah till 7.5 Ah, kan du välja den kraft du behöver för att ta itu med uppgiften. Batteriet levererar all den kraft du behöver! Det behövs inga resor till bensinstationen för att fylla bränsle och inte behöver du lagra brandfarliga vätskor. I stället får du friheten att arbeta avgas- och utsläppsfritt vilket minskar miljöpåverkan.

- Både du och miljön vinner!

bottom of page