... ...
top of page
MEP_PT_2018-3_©Mother_Earth_Artists_Web.

MOTHER EARTH PILATES

En personlig Pilatesstudio med STOTT Pilatesmaskiner och certifierad instruktör. Studion finns i DansCompagniets lokaler på Fridhemsgatan 28, Kungsholmen, Stockholm.

Pilates är en effektiv och skonsam träningsform. Med hjälp av god andning tränar du dig till styrka, flexibilitet och större kroppsmedvetenhet.

Lämpligt för dig med känslighet i rygg, nacke och leder. Upptäck möjligheten till en ny upplevelse med en anpassad och stärkande träning i Pilatesmaskinerna.

Välj individuell träning (PT) i Pilatesmaskinerna, om du vill få övningar som anpassas just för dig. Om du så önskar, får du med dig hemövningar på matta för en snabbare förändring.

MEP_DUO_2018-2-3_©Mother_Earth_Artists.J

Välj DUO träning med en kompis, anhörig eller en annan deltagare i de två Pilates Reformermaskinerna. Övningarna anpassas till er båda och maskinen ställs in individuellt.

Mother_Earth_Pilates_Studio_2016-101_©Ar

Eller välj en gruppträningskurs i Pilates på matta i en av danssalarna. Här tränas också styrka och smidighet utifrån de djupt liggande muskellagren nära skelettet, som stärker bålen. Med redskap som mini-flexboll, fitnessring, vikter och flexband varieras övningarna på många sätt.

Charlotte Assarsson är certifierad STOTT Pilatesinstruktör sedan 2007 och har en bakgrund som professionell dansare och danspedagog.

Mother Earth Pilates 1.jpg

Mer info:

www.motherearthpilates.com
Mejl: charlotte@motherearthpilates.com Mobil:

0733 – 12 82 12

Adress: Fridhemsgatan 28 i DansCompagniets lokaler, T-bana Fridhemsplan, Stockholm

bottom of page