... ...
top of page

LUHAČOVICE

Originell arkitektur i Luhačovice Spa- & kurort

När du känner för att vila upp dig lite efter att vandrat omkring i harmoniska södra Mähren, styr då kosan mot Luhačovice. De trevliga omgivningarna och stadens originella arkitektur besöks av tusentals besökare varje år. Varför inte komma hit och uppleva den unika atmosfären, och den största
spa-anläggningen i Mähren, du med?

Alla är värd en superb avslappning

Oavsett om du är en aktiv atlet, pensionär eller en VD, så kommer behandlingarna i Luhačovice att ta dig till en kompresser, inhalerings-och massagebehandlingar. Oavsett om du är en aktiv atlet, pensionär eller en VD, så kommer behandlingarna i Luhačovice att ta dig till en förtrollande värld av vila och avslappning. Utöver detta, så kommer du märka att alla faciliteter du någonsin kan behöva under din semester, finns inom räckhåll. Vad sägs om en inomhusbassäng, tennis- och minigolfbanor? Älskar du att fiska, då kan du ägna dig åt din hobby nere vid reservoaren.

Måhända att Luhačovice kan hjälpa dig bota dina krämpor. Men Luhačovice spa välkomnar givetvis även dig som är helt frisk. Allt du behöver göra är att välja något av de många wellnessprogrammen, och låta stressen rinna av dig. Ta del av unika inpackningar & ”wraps”, varma kompresser, inhalerings- och massagebehandlingar.

Slå dig ner på… kycklingfötter!

Ett bevis på Luhačovices unika och inspirerande miljöer är det faktum att arkitekten Dušan Jurkovič inspirerades till att skapa en helt

unik samling byggnader, i folklig jugendstil. När du strosar runt i staden kommer du skåda väldigt färggranna hus och byggnader med ornament och vackra takkupoler och gavlar. Glöm inte att gå förbi det kanske viktigaste huset, Jurkovič, som idag fungerar som ett mysigt hotell, mitt i spa-parken! Passa även på att kika på Villa Jestřabí och Musikpaviljongen, som ser ut att stå på ett par kycklingfötter. Allt du behöver göra för att komma ner i varv är att slå dig ner och njuta av den rogivande atmosfären som människor från hela Tjeckien och från andra länder kommer till Luhačovice för.

bottom of page