... ...
top of page

DET SMARTA LÅSET KOMMER TILL SVERIGE!

Fishrat AB lanserar det smarta låset från Silicon Valley på den svenska marknaden.

Nu kan du slippa nyckelstrulet och ha full koll på vem som har tillgång till ditt hem och när. Det bästa är att det är så enkelt. Allt från installation till användande präglas av att vara smart och smidigt. Och dessutom är det kul.

Nu kan du slippa nyckelstrulet och ha full koll på vem som har tillgång till ditt hem och när. Det bästa är att det är så enkelt. Allt från installation till användande präglas av att vara smart och smidigt. Och dessutom är det kul.

Bolt installeras enkelt – av dig själv – på insidan av din dörr. Där sitter det säkert för väder och vind, och utan risk för åverkan. Lockitron Bolt ersätter vredet på din dörr. På utsidan ser dörren ut precis som vanligt. Och din gamla nyckel funkar fortfarande – även om du inte kommer att behöva den mer!

Lockitron app laddar du ner gratis till iOS eller Android. Appen kopplar upp mot Bolt via Bluetooth Low Energy, vilket garanterar snabb, säker och energisnål användning – de 4 AA-batterierna som driver Bolt varar 6-12 månader. I appen har du koll på allt – när som helst, var som helst.

Med tilläggsmodulen Lockitron Bridge kan du kontrollera din dörr oavsett var du befinner dig i världen. Bridge fungerar, precis som det låter, som en brygga mellan Internet och ditt lås. Bridge ansluter helt enkelt till ditt WiFi-nätverk och kopplar upp mot Bolt via Bluetooth. Med Bridge kan du när som helt och var som helst se om din dörr är låst eller olåst, och givetvis lås upp och låsa, även om du inte är hemma. Praktiskt t.ex. när du behöver släppa in hantverkaren trots du inte är hemma.

Lockitron är utvecklat med säkerhet i centrum. All kommunikation är krypterad i flera lager och håller samma höga klassning som online-banker.

 

Funktionen Sense™ låser upp dörren automatiskt för dig när du kommer hem. Mycket smidigt när du har händerna fulla. Du kan följa all aktivitet i din app och få meddelande direkt när exempelvis barnen kommer hem från skolan.

Lockitron vänder sig å ena sidan till egna hemsägare som önskar säker och smidig access, men också till företag som vill ha bättre kontroll över tillgången till sina lokaler. Med produkter som Lockitron Access (styrning av elslutbleck och motorlås) och Lockitron Keypad (entré genom kod) kan vi tillämpa Lockitrons smarta accessystem i snart sett alla miljöer – allt i samma app. Och via dashbord på säker hemsida.

Fishrat AB representerar Lockitron i Norden och erbjuder, vid sidan av accessprodukter, även produkter för det smarta hemmet från marknadsledande varumärken som Ring, iSmartAlarm och BeON Home.

Lockitron var det första smarta låset på marknaden som lät användaren kontrollera access till sina hem, omedelbart och oberoende av var de befann sig. Första generationen Lockitron lås annonserades 2012. Nu erbjuder vi den 3:e generationen för en nordisk publik.

bottom of page