... ...
top of page

LEDVÄRKEN FÖRSVANN OCH JAG FICK TILLBAKA MIN RÖRLIGHET

När Marie-Ann var 38 år konstaterade läkarna att hon hade artros i båda knäna. De var helt förslitna. Tiden efter det har varit en enda lång plåga för henne. Genom åren har jag tagit olika receptbelagda läkemedel, men på grund av biverkningarna var jag tvungen att sluta. Jag har även använt vanliga Alvedon och provat olika tillskott mot ledproblem, utan att ha blivit bättre.

 

- Allt gjorde ont oavsett om jag gick, tog på en strumpa eller skulle sova, säger Marie-Ann Gustafsson, 57. Jag fick mitt liv tillbaka när jag upptäckte kosttillskottet GLYC Original.

 

Skillnad efter två veckor

– För ett och ett halvt år sedan var det som värst. Då blev jag tipsad om GLYC och redan efter två veckor märkte jag stor skillnad. Jag har fortsatt med GLYC och idag kan jag promenera i flera timmar. Nu får även min hund, 10 år Grönläppad mussla i form av fodertillskottet AKTIV HUND, så hon hänger hon med i mitt tempo, säger Marie-Ann och skrattar.

Till alla med ledproblem

Marie-Ann rekommenderar GLYC till alla med ledproblem
– Jag har en bekant vars knän var helt förstörda. Jag tipsade honom om GLYC och idag springer han

regelbundet. En av mina väninnor har använt glukosamin i flera år mot artros i händerna, men hon har ändå haft problem att sova på nätterna. Efter att ha börjat med GLYC har hon inte ont längre.

 

Positiva resultat vid hand- och knäartros

Extrakt av hela den Grönläppade musslan har visat positiva resultat på lindring av symptom och förbättrad funktionsförmåga vid artros, samt effekt på inflammationer så ledvärken kan minska på 2-6 veckor.

Därför hjälper GLYC

GLYC® Original är ett unikt kosttillskott som ökar rörligheten i lederna och verkar anti-inflammatoriskt, helt naturligt.  Den har hög

koncentration från hela den grönläppade musslan vilket innebär att all näring bevaras som glukosaminoglykaner (GAG), och Omega-3 Naturligt glukosamin säkerställer snabb effekt på onda leder och ger hög biotillgänglighet.

GLYC hittar du på Apotek, Hälsobutiker och på glyc.se

bottom of page