... ...
top of page

LARSSONS RESOR – NÄR RESAN ÄR MÅLET

Sedan 1950 har vi erbjudit innehållsrika och välplanerade gruppresor, med personligt bemötande av personal på kontoret och våra fantastiska svensktalande reseledare. Att vara en personlig resebyrå har visat sig vara ett framgångskoncept som har lockat fler resenärer och utvidgat vår verksamhet.

Hos oss hittar du ett brett utbud av gruppresor, allt ifrån härliga musikupplevelser som Malena Ernman och Helen Sjöholm i Dalhalla till lugna, hänförande upplevelser längs de norska fjordarna eller till Skagen. Härliga teaterresor till bland annat Fredriksdalsteatern, Gunnebo Slott och Krusenstiernska är också en självklar del i utbudet. Lockar utlandet så kanske vi får fresta med Södra England, Andalusien eller Franska Rivieran? Oavsett vad du är intresserad av hittar du en passande resa! Några exempel som återkommer år efter år är:

Saltstänkta västkusten

Följ med till Bohuslän, landskapet med sina saltstänkta klippor, vackra vyer över havet med obruten horisont och charmiga fiskelägen som ligger som ett pärlband längs kustlinjen. I Fjällbacka går vi i Camilla Läckbergs fotspår och får höra om alla hemskheter som utspelat sig här. Vi avslutar resan med att få en visning av sagolika Läckö Slott.

Bornholm – Solens Ö

Följ med oss till sommarens härliga resmål – den danska ön Bornholm. Här ser vi märkliga fornminnen och fiskebyar med små hus. Landskapet är mycket skiftande med vackra bokskogar och branta klippformationer vid havet.

Andalusien med Alhambra och Gibraltar

Följ med oss till underbara södra Spanien där temperaturen dagtid sällan sjunker under 15 grader. Vårt hem blir staden Nerja, belägen precis vid den vackra sydliga kuststräckan med stränder, klippor, apelsinträd och glittrande vatten! Området har mycket spännande att erbjuda så naturligtvis kommer vi till Morernas Alhambra och en dag beger vi oss till Gibraltar.

På kontoret, Odengatan 96 hittar du Helene, Peter, Anna-Clara, Jenny och Rebecca. Föreningar får gärna boka in sig på befintliga resor eller kontakta oss för offert på skräddarsydda arrangemang.

 

Välkomna att boka din resa med oss!

 

Helene och Peter med personal

Larssons Resor

Odengatan 96, 113 22 Stockholm

Tel. 08-34 82 00

www.larssonsresor.se

bottom of page