... ...
top of page

HOTELL SÖDRA BERGET

Ett förstklassigt hotell beläget 240 m.ö.h på södra stadsberget i Sundsvall med en milsvid panorama vy utöver den norrländska naturen. Till city är det 3 km och det tar cirka 5 minuter med bil/taxi.

Hotellet har högklassiga spa upplevelser och behandlingar i två plan med närhet till himmel och horisont. Här på en av Sveriges exklusivaste spaanläggningar hämtar du kraft och energi att möta vardagen. Här finns bl.a. turkisk/romersk ångbastu, japansk tvagning, torrbastu, bad i kall- och varmpool, bubbelpool och en 40-gradig terasspool. Spa Vida Vyer hjälper dig att omvandla den strålande utsikten till berikande insikter. Välkommen till hälsa genom vatten! Spa Vida Vyer tar entréavgift och har en åldersgräns på 13 år samtliga dagar.

I hotellets restauranger finner du alla tillfällen och möjligheter att skämma bort dig själv. Alla restauranger är specialiserade på något sätt. Men gemensamt är att maten alltid är förträfflig och att du alltid blir nöjd.
Restaurang Panorama är den perfekta kombinationen av god mat, bra service och en trevlig miljö. I restaurang 180 Grader så avnjuter du mat från à la carte menyer som passar alla smaker. Måltiden ackompanjeras av en hänförande utsikt över Sundvall och kusten.

Av hotellets 183 rum finns 24 sviter. Samtliga rum är utrustade med bla. kaffe/tekokare, hårfön, 32 tums tv, supersköna sängar, ledbelysning, tv-kanaler, minibar på vissa rum mm. Alla sviter har utsikt över Sundsvall och egen bastu. I dubbelrummen finns två enkelsängar och i minisviterna är det dubbelsäng.

Strike Club erbjuder 16 bowlingbanor, laserhall, Prison Island, rodeotjur, racingsimulatorer, arkadspel och jaktsimulator på 2200 kvm.

 

’’Där vägen slutar, börjar äventyret’’

bottom of page