... ...
top of page

HOTELL ERIKSLUND – ÖVERRASKNINGARNAS HUS!

Här skryter vi inte med att ni ska bo och äta gott – för oss är det en självklarhet.

Hotell Erikslund ligger mellan Ängelholm och Helsingborg i Nordvästra Skåne och är verkligen den kompletta anläggningen på den skånska slätten. För grupper av olika slag, såväl som för individuella gäster, är Hotell Erikslund den perfekta basen. Här kan ni äta, bo och må gott oavsett om ni stannar några dagar eller bara för en lunch. Härifrån är det nära till allting i Skåne och till kontinenten.

Restaurang
I vår varma och mysiga Restaurang möts ni av smaker som andas omsorg och kvalitet. En atmosfär där ni småpratar i baren, njuter romantik på tu man hand eller serveras middag för hela gruppen.
Vi vill ge er en god stund att avnjuta vår passion – ert välmående.
 

Wärdshus
Oavsett om ni är på väg eller stannar som gäst hos oss på hotellet är vårt Wärdshus en utmärkt restaurang. Lokalerna är härligt ljusa med högt i tak och massor av rymd. Här serverar vi dagligen frukost, kaffe med hembakat, Dagens rätt och à la carte och vi har öppet veckans alla dagar. 

Paketerbjudanden
Vi erbjuder många varierande paket fulla av upplevelser. Njut av en spavistelse eller kanske ett golfpaket med bästa vännerna. Eller varför inte bara vara i vårt ”BaraVara-paket”? Det är alltid till specialpriser som man roar sig bäst!

Spa & Gym
På vår spaavdelning ”Hälsa & Spa” låter vi tiden stanna upp en stund för er. Här kan ni avnjuta sköna och professionella spabehandlingar av personal som alltid sätter gästen i centrum. Koppla av i relaxavdelningen och låt själen få vila och kroppen slappna av. Vill man vara aktivare finns här även ett brett utbud av träning i såväl gym som på olika typer av såväl fartfyllda som lugna träningspass. Här arbetar även flera sjukgymnaster med varierande specialiteter.

Varmt välkomna till Ängelholm och Hotell Erikslund!

bottom of page