... ...
top of page

HOOKS HERRGÅRD

ETT SLAGS SKÖNARE LIV

Sedan 1963 hälsar Familjen Edberg dig välkommen till denna rofyllda oas, ett par mil söder om Jönköping. Hooks Herrgård har anor från 1300-talet och har sedan dess blomstrat till en av Smålands trevligaste anläggningar.

Här upplever du vacker natur, god mat och dryck, spa & fitness, golf på två golfbanor och konferens i moderna konferenslokaler. Oavsett om du kommer hit för att spela golf, avnjuta en avkopplande spaweekend, anordna en fest eller konferens kan vi lova en familjär och trivsam atmosfär.

I snart femtio år har Familjen Edberg drivit och utvecklat den anrika Herrgården och idag finns både andra, tredje och fjärde generationen Edberg på Hooks Herrgård. När du kliver in genom dörren möts du av värmen från brasan och salongerna inbjuder till en avkopplande stund. För oss är det viktigt med personlig omtanke och till Hooks Herrgård kan man åka på weekend alla dagar i veckan året runt. Här kan du njuta av en avkopplande spaweekendherrgårdsweekend, en romantisk weekend, en champagneweekend eller en golfweekend.

 

Aktiviteter

Hooks Herrgård bjuder dig på en familjär herrgårdsweekend med stimulerande aktiviteter om så önskas. Intill herrgården inbjuder Hooks Herrgård Spa & Fitness till varma bad och sköna behandlingar. Golfbanan och dess övningsområden finns att utforska även för gäster som inte spelar golf. Området kring Herrgården bjuder på varierande promenadstråk i de småländska skogarna och sjön erbjuder en stilla roddtur eller spännande fiske. Inom någon timmes bilfärd finns glas- och möbelriket. Eller varför inte bara sitta och njuta med en god bok framför brasan eller i någon av Herrgårdens salonger?

 

Gastronomi

Köket är Herrgårdens hjärta. Här tillagas omsorgsfullt middagar med hjälp av årstidens läckerheter.

I Herrgårdens vackra matsal med utsikt över Hokasjön njuter du av en smakfull middag med tillhörande drycker. Middagen avslutas med en kopp kaffe en trappa upp i någon av våra stämningsfulla salonger.

Spa hos Hooks Herrgård
Middag med vin hos Hooks Herrgård

FAKTA

©Hooks Herrgård
560 13 HOK
+46 (0)393-210 80
info@hooksherrgard.se

Hooks Herrgård är fylld med sköna upplevelser för alla. Med det natursköna läget intill Hokasjön strax söder om Jönköping har Hooks Herrgård blivit en naturlig mötesplats.

Härlig 1700-tals miljö blandas med toppmoderna lokaler.

Två golfbanor ligger vackert intill Herrgården, Parkbanan och Skogsbanan.

bottom of page