... ...
top of page

031-266810

HJÄLPREDAN

Har du svårt att nå ryggen när du duschar? Är du rädd att falla? Svullnar dina ben?

HjälpRedan är en butik där du kan köpa och hyra hjälpmedel. Det är också en webbshop med samma sortiment som i den fysiska butiken. Här hittar du stöd för både kropp och knopp i alla åldrar! Här finns t.ex. käppar, inkontinensskydd, kompressionsstrumpor, greppvänliga bestick och handledsskydd. Men också tidshjälpmedel, minnesstöd och produkter för ökad koncentrationsförmåga.

I webbshopen kan du beställa varor dygnet runt. Du väljer på att betala med kort eller mot faktura. Tycker du att det är krångligt är det bara att ringa så ordnar vi beställningen via telefon istället.
I butiken på Olskrokstorget 14 i Göteborg  kan du också hyra rullstolar, kryckor och ramper. Lite längre fram kommer det även att vara möjligt att hyra andra hjälpmedel som t.ex. tidshjälpmedel, kedje- eller bolltäcken som för många kan vara svårt att få tillgång till.

Jag som äger HjälpRedan heter Lina Melander och det är mig du möter i butiken. Jag är behandlingspedagog och har bl.a. arbetat inom funktionshinder och skola. Jag är också sedan tidigare danspedagog med utbildning i rörelselära och skador. Detta  gör att jag  har bred kunskap och kan hjälpa dig att hitta lösningar för allt ifrån koncentrationssvårigheter till rörelsenedsättning och idrottsskador.

HjälpRedan är den lilla, personliga butiken där det alltid finns tid och utrymme för dig som kund! Hit är du välkommen att komma in, sitta ned och prata en stund. Vill du ha en kopp kaffe så bjuder jag gärna på det! Ibland kommer man på de bästa lösningarna bara genom att bolla lite med någon - även om det inte är något man köper i butik utan kanske faktiskt lätt kan fixa till själv!

Letar du efter något som inte finns i butiken? Tillsammans kan vi titta på möjligheterna att beställa det du behöver. Lyckas vi inte försöker jag alltid hänvisa dig vidare till någon som kan hjälpa dig. Man är väldigt utsatt när inte kroppen eller knoppen gör som man vill och du som kund skall inte behöva gå iväg utan någon tråd att följa.

Butiken på Olskrokstorget har öppet tisdag till fredag 10-17 men webbshopen har självklart öppet alla dagar, hela dygnet. Via butikens Facebooksida kan du hålla dig uppdaterad om vad som händer, stort som smått.

Välkommen till HjälpRedan - Den lilla butiken med de stora möjligheterna!
 

bottom of page