... ...
top of page

Sponsrat

Tack vare regeringens elcykelpremie är det billigare än någonsin att skaffa elcykel!

Att fler och fler elcyklar rullar på våra gator har väl knappt kunnat undgå någon. ”Cyklar för livsnjutare” kallas de och har förändrat livet för både pensionärer och yngre storstadspendlare. För den yngre målgruppen underlättar de vardagspendlingen och tillåter ett högt tempo utan svettiga skjortor. För de äldre möjliggör elcyklarna långa mysiga utflykter i naturen och att uppförsbackarna inte längre behöver göra ont i knän och leder. Dessutom är det ju mer miljövänligt att välja elcykeln framför bil eller buss - kanske är det just därför regeringen bestämt sig för att ge tillbaka 25% av kostnaden för att få fler att välja detta framtidens transportfordon.

Hur premien fungerar

Regeringen kommer inför framtiden att satsa grönt, elektriskt och miljövänligt. Med start nästa år sker den största elcykelsatsningen Sverige någonsin sett. 350 miljoner kronor per år mellan 2018 och 2020 kommer att satsas för att du ska kunna köpa en elcykel istället för att åka bil, buss eller tåg.

 

Från början var det tänkt att premien skulle träda i kraft från och med januari 2018 men när budgeten presenterades framkom det att alla som köper en elcykel från och med den 20 september kommer att få pengar tillbaka. Du som funderar på att köpa elcykel i dagsläget behöver alltså inte vänta tills årsskiftet.

 

Premien motsvarar 25% av din totala kostnad (inkl. moms) ända upp till 10,000 kronor och allt du behöver göra är att spara kvittot på ditt köp. Att spara kvittot är väldigt viktigt eftersom det är det du använder för att ansöka om premien. Skulle det ändå komma på villovägar behöver du inte oroa dig, vi på HelloRider sparar ditt kvitto digitalt så att du alltid kan få tag på det i efterhand. Detta gäller såklart även elcyklar köpta på rea. Läs mer här
 

 

Därför är HelloRider Sveriges största återförsäljare av elcyklar

För att göra det så enkelt som möjligt för dig att välja en elcykel har vi testbanor vid båda våra butiker i Stockholm och Malmö där du alltid har möjlighet att provcykla våra senaste elcyklar, självklart gratis och med hjälp från våra duktiga elcykelexperter. Vill du hellre kika online har vi där över 250 olika modellar att välja mellan, i alla olika prisklasser och varianter. Vi har även en elcykelguide där du enkelt skriver in dina preferenser och låter oss visa dig den mest passande elcykeln. Vill du lära dig mer om de olika batterierna, motorerna och märkena har vi även en del av hemsidan helt dedikerad till att lära dig allt du behöver veta om elcyklar. Aldrig har det varit enklare och tryggare att välja det som är rätt för dig, miljön och plånboken! HelloRider erbjuder alltid fri frakt hem till din dörr, 30 dagars returrätt och lägst prisgaranti.

Unikt erbjudande:

 

Brinckers Brooklyn med korg och fotbroms
Brinckers är den moderna tidens nya standard för elcyklar, direkt ifrån cykelmästarnas hemland; Holland! Ny på marknaden men obeskrivligt klassisk är denna Brinckers Brooklyn med en låg instegs ram. Den är utrustad med en 40Nm motorsystem placerad i framhjulet för en bekväm åktur i upp till 10 mil på en laddning. Tillsammans med Shimano Nexus invändiga växelsystem blir varje kupering och sträcka till en barnlek!
Elcykeln har en elegant och tidlös design och otroligt bekväm geometri med lyxiga detaljer och ergonomisk körposition. För maximal säkerhet är den utrustad med både rull- och fotbroms så att du alltid har full kontroll.

Ordinarie pris: 19.899kr
Kampanjpris: 12.499kr

 

Ytterligare rabatt för alla läsare på Senior.se = 1.000kr, använd kod: ”BROOKLYN1000”, giltig fram till 31a oktober.

 

Slutpris: 11.499kr
Elcykelpremien på -25% gör att du efter att ha betalat 11.499kr kommer få tillbaka 2875kr, så i slutändan betalar du bara 8624kr!

bottom of page