... ...
top of page

FRAMTIDENS GRILLNING

När våren nu äntligen är på väg lanserar Weber sin nya grillserie PULSE, som är grilltillverkarens ansats att ta grepp om den moderna livsstilen och framtidens grillning. Webers nya elgrillar är uppkopplade med smart teknik som ger dig samma förutsättningar och resultat som en kolgrill – utan trädgård, meck och väntan.

Framtidens grillning innebär en stadsbild där grilldofter tränger fram även från de minsta innerstadsbalkongerna – utan rök som stör grannarna. Framtidens grillning är att, oavsett plats, på nolltid kunna uppnå den klassiska grillkänslan och samtidigt få bättre tillagningsresultat än någonsin genom att dra nytta av uppkopplad, smart teknik.

Weber lanserar nu sin nya grillserie PULSE. En avancerad, eldriven grill med smart teknik anpassad just för att sammanföra den klassiska grillmetoden med den moderna livsstilen. Bekvämligheten med att bara kunna sätta i kontakten och börja grilla talar för sig själv. Grillen har också nog med kraft att snabbt uppnå hög temperatur för att kunna grilla ”på riktigt” och skapa samma känsla som vid grillning med kolgrill. Elgrillen blir så varm att den svarar med det typiska ”Tssssss-ljudet” när det du vill grilla placeras på gallret – vilket är unikt för att vara en elgrill.

Det är heller inget krav att vara grillexpert för att få goda resultat, tack vare smart teknik. Det digitala reglaget ställer in korrekt temperatur och den digitala termometern ansluts till telefonens iGrill-app där kvällens grillmästare bekvämt kan vaka över tillagningen. Och när vädret tvärt slår om - som det ju alltid gör - justeras temperaturen automatiskt efter de nya förhållandena.

bottom of page