... ... Thailand | senior
5 jan 2017

Thailand

6 kommentar

Jag och min man ska åka till Thailand i februari. Vi flyger till Phuket. Vad ska vi undvika? Vilka utflykter kan man göra från Phuket? Tacksam för tips.

Mitt förslag är att ni tar en båt till Phi-Phi någon dag efter att ni landat i Phuket. På Phi-Phi är det mycket lugnare och inte så mycket gatuförsäljare.

5 jan 2017

Nja, har aldrig varit i Thailand och skulle aldrig åka dit. Däremot vill jag slå ett slah för Kuba som jag och min fru besökte i vintras. Fantastiskt. Vi ska faktiskt tillbaka. Så vänliga människor. Nä, Asien lockar mig inte alls medan Karibien gör mig lycklig. Men jag önskar er en trevli vistelse i Thailand.

5 jan 2017

Per-Albin: Mitt förslag är att du då skapar en helt ny tråd som handlar om Kuba. Säkert många som är intresserade av att åka dit nu.

5 jan 2017

Georg: du har såklart helt rätt. Det ska jag göra. Men det får bli i kväll eller i en annan dag eftersom jag och frugan ska ge oss ut på en riktig långpromenad i det vackra vinterlandskapet nu. Härligt. Stärkande. Man kan faktiskt semestra hemma också om man bra vill. Kan tänka mig en massa olika anledningar att stanna i Sverige. Trevlig helg alla.

5 jan 2017

Det gör du rätt i. Ber om ursäkt om jag lät barsk. Ser fram emot din input om Kuba. Jag blir lätt frusen så någon långpromenad blir det inte för mig. Trevlig dag.

8 jan 2017

Det verkar vara ett väldans regnväder i Thailand nu.

Senaste inlägg
  • Jag vill diskutera Kuba. Själv var jag nyligen där och älskar den karibiska ön. Jag var i Havanna under 10 dagar och funderar på att åka tillbaka. Någon av er andra som varit där?
  • Hej. Jag och en väninnan tänkte åka till Åland i vår eftersom vi satt och pratade om hur konstigt det är att inte någon av oss två har varit på Åland. Finns det några sevärdheter som man inte får missa tycker ni?
  • Jag tipsar om Grönland. Ett helt fantstikst resmål.

Adsupply Media Sweden AB

Kristinehovsgatan 16

117 29 Stockholm

 

E-post: info@senior.se 

Tel. 073 733 77 57